Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha kiderülne, a barátnőd fizetett már szexért?
...vagy legalábbis te így hallod vissza másoktól.
Az igazság az egészben pedig az lenne, hogy igen, valóban adott egy kisebb összeget az egyik volt randipartnerének, és igen, valóban lefeküdtek, de a két dolog független egymástól (a srácnak azért adott pénzt, mert az le volt égve, és kellett neki a benzinre)
Melyik verziót hinnéd el?
A barátnőd ragaszkodik az utóbbihoz, másoktól meg az előbbit hallod.
Ha még csak nagyon az elején vagytok
A két verzió azért elég eltérő jelentéssel bír.
Nem ismerek olyan nőt aki valaha fizetett volna a szexért, kivéve a leánybúcsút, de az megint más kategória. Ha ilyesmit hallanék bárkitől is, belekérdeznék a részletekbe mindenképpen, aztán tisztáznám a barátnőmmel.
A második verzióban pedig adtál kölcsön valakinek pénzt, aki rászorult. Ennek valóban semmi köze a szexhez.
Ha egy ribi azt mondja hogy ételre kell a pénz, akkor már nem is ribi, csak éhes?
Mindent meg lehet magyarázni.
Ha egy nő fizet a szexért, akkor nagyon rusnya lehet..
ezt is csak egy pasi tudja így kiforgatni.
Kérdem én:
"Te hívtad már meg a lányt randin mondjuk egy kávéra, és utána több lett belőle, akár szex?"
Mert ha igen, akkor TE fizettél a csajnak a szexért. Mégpedig egy kávét! A csaj egy kávé miatt feküdt le veled.
Az utobbi.
Egy valahogyan kinezö lanynak erre nincs szüksege.
Az velem is elöfordult, mig tanultam, hogy volt olyan baratnöm, aki mar karierjet epitgette es lenyegeben mindent fizetett. Ruhaktol a repjegyekig. Eleinte kellemetlen volt nekem, de ö mondta, hogy el szeretne velem utazni szep helyekre. Es ha a fizeteset a tarsasagomra költi, azt a legjobb befektetesnek tekinti. Azert szeretek ugy tekinteni magamra, hogy ebben az idöben nem egy gigolo voltam... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!