Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A magzatokat még nem akarják...

A magzatokat még nem akarják mesterségesen bent tartani legalább 50. hétig?

Figyelt kérdés
Ugyebár a vírus miatt.....
2020. márc. 16. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekelne, ezt hogyan gondolnád megvalósítani :) Elfolyik a magzatvíz, elkezdődnek a fájások.... és utána?

Utána ezt tudom elképzelni:

[link]

2020. márc. 16. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez komoly????

Először is ez lehetetlen (különben nem lennének koraszülöttek)

2x

Te vagy pasi vagy, vagy még nem voltál terhes és nem szültél.

Épp elég nehéz 4o hétig vinni azt a súlyt. És biztosan kellemes lenne kitolni egy akár 5-7 kilós bábát.

A többi felmerülő problémáról nem is beszélve.

2020. márc. 16. 17:36
 3/15 A kérdező kommentje:

Látom komolyan veszitek. Nekem simán elegem van és elég rosszul viselem a helyzetet. Ez, hogy sokminden bezár 3 órakor a szememben értelmetlen, egy rendelést nem lehet 1 héten belül megkapni, ügyet intézni kb kihívás, megmagyarázni az ordító 2,5 évesnek miért nem mehet ma bölcsibe, mert hogy imád járni. (A nagyobb mondjuk még örül is, hogy nincs ovi...) Én kénytelen voltam visszajönni gyesre, mert nem veszik be, az életformánkba ez a 4 fal között ülés nehezen fér bele. Állandóan szedett gyógyszereket valami felhőbe rakták nekem, kiváltásnál kb 30 ember mögött kint kellett várni és mindez egy hétvége plusz mai nap alatt. A kérdésem meg kb annyira képtelen, mint amennyire ez a mostani helyzet tűnt volna pár héttel ezelőtt.....

Pár héten belül így is úgy is lesz többezer fertőzöttünk egyébként. Lezárják a határokat, most? Több értelme lett volna, míg nem volt nálunk fertőzés, na mindegy. Sőt, a kínai határokat is pár hónappal korábban kellett volna zárni, talán nem lett volna belőle világjárvány.

2020. márc. 16. 17:52
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Vegyél be nyugtatót!
2020. márc. 16. 18:31
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Neked van gyereked??50.hèt!!!Jèzus gyere le!!
2020. márc. 16. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
🤣🤣🤣
2020. márc. 16. 18:54
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező téged előbb visz el az idegbaj mint a koronavírus xD
2020. márc. 16. 20:00
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Nap kérdése díj győztese.
2020. márc. 16. 20:11
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Mit hisztizel? Mindenki ugyanebben a helyzetben van.
2020. márc. 16. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Simán megoldható lenne, csak össze kéne varrni a kimeneti nyílást, nem? Miből tart...
2020. márc. 16. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!