Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A magzatokat még nem akarják...

A magzatokat még nem akarják mesterségesen bent tartani legalább 50. hétig?

Figyelt kérdés
Ugyebár a vírus miatt.....
2020. márc. 16. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is fel vagyok háborodva a korona víruson. Kb. 17éve vagyok ivarérett, erre mikor fogok szülni?! Korona vírus járvány kellős közepén..

😂

2020. márc. 16. 23:11
 12/15 A kérdező kommentje:

#5: kettő is. Mint írtam az egyik kommentemben.

Erre a nagyobb influenzás lett mára... (bár az orvos délután inkább kijön, minthogy a rendelőjében fogadna minket..)

Egyébként ahogy elnéztem már itt a kommenteket más kérdéseknél, nem mindenkit zavar a bezártság. Engem igen. És megint más kommentekben ahogy elnéztem, a többség úgy tűnik indokoltnak gondolja a világ végét, én nem... akárhogy is, ez nem ebola járvány. Attól meg lennék ijedve. Nekem nincs senkim 50 éves kor felett. Akik még élnek, egészségesek. Úgyhogy nincs félivalóm.

Másrészt tömeg van mindenhol, mindenki felvásárol mindent a világvégére, üzletek zsúfoltak. Miközben a városomban találtak egy rakás igazolt fertőzöttet. Ez aztán a hozzáállás, végülis így kell gyorsan terjeszteni a vírust.

A koronavírus meg biztos nem fog elvinni, hogy valamelyik kommentre válaszoljak. Az idegbaj kevésbé valószínűtlen.

Ismét másik kommentre, tegnap sajnáltam, hogy a nyugtató nem olyan könnyen beszerezhető. Ittam helyette este 2 pohár bort...

2020. márc. 17. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól hogy nincs semmi félnivalód még másokra gondolhatnál. Én sem magamat féltem,rajtam könnyen átmegy de annak akinek halálos egyátalàn nem mindegy! Megnézném miket mondánál ha rád is ilyen kockázat várna. Akkor milyen jól esne neked is hogy akinek nincs félnivalója az is azon lenne hogy segítsen,hogy minél kevesebb fertőzött legyen. Nem is kell sokat tenned ! Az a baj hogy sok ilyen gondolkozású ember van mint te és az a szerencse hogy több az önzetlen,segítőkész ember!
2020. márc. 18. 02:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, több család kerülhet nagyon nagyon nehéz helyzetbe a kialakult helyzet miatt. Bocs, de ő miattuk jobban aggódom... Nem mindenkinek elérhető a home office meg társai.

Visszatérve a veszélyezettségre, azt mondják 10-ből 8 megússza súlyos tünetek nélkül, kezelést se igényelnek és az összes igazolt fertőzött (beleértve a nagyon enyhe lefolyású betegségeket) 50 éves kor feletti. Magyarul nem akarok bunkónak tűnni de belegondoltam, hogy az áldozatok vajon élnének 1 év múlva, ha nincs ez a járvány? Tényleg ezért kell több családnak az utcára kerülnie?

2020. márc. 18. 19:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Különben minden tele van az idősekkel, ha őket ennyire nem érdekli, engem tényleg kellene??
2020. márc. 19. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!