Nem kamu kérdés mielőtt ugranátok, MTA női utónevek listájában ott található...nagyon meglepett.
Vannak társai is mint Búzavirág, Csillagvirág, Napvirág, Tűzvirág.
Nem igazán értem, néhány ilyen név hogy alkalmas utónévnek egy embernek? Vannak olyanok mint Fajéh, Málna amik még épp hogy elgörbülhetnek névnek de ezek valamiért nem hatnak névnek. Ha valaki Tóth vezetéknévvel adná akkor lenne Tóth Banánvirág? Vagy hogy kéne ezeket elképzelni? Mert adhatóak jó de normális keresztnévnek ki adna ilyet? Max második névnek tudom elképzelni de még annak se nagyon. Ennél még jobbnak tartom a Dzsesszikát és társait is valahogy.
Ezeket a szülőket kasztrálni - miskárolni kellene. 😮
2022. jún. 8. 16:31
22/30 anonim válasza:
Találtam erről egy cikket, egy kislány találta ki, hogy így akarja majd elnevezni a gyerekét, lehet, hogy a szülők csak poénból engedélyeztették vagy hogy megmutassák neki, hogy ott van a listában :)
2022. jún. 18. 03:14
23/30 anonim válasza:
"Jezusom tenyleg ott van. Ebben az a felhaborito, hogy tok normalis neveket meg nem engednek. Pl vegleg elutasitottak h Damien meg Kim..."
tök normális nevek :D :D :D
Gondolom cigány lehetsz ha neked ezek tök normálisak...
2022. jún. 26. 05:13
24/30 anonim válasza:
Damien sehol sem cigányos...
2022. jún. 26. 09:57
25/30 anonim válasza:
Nem hát, csak itt nálunk.
Kim....hát tényleg nagy kár, hogy nem fogadták l.
Banánvirág forever!
Szerintem Almavirág és Barackvirág is aranyos lenne. Tetszenek!
2022. szept. 11. 02:03
26/30 anonim válasza:
#25 Tulajdonképpen az Alma, a Barack és a Virág is adhatóak, erre hivatkozva biztos engedélyeznék, nagyon mennek most ezek az egybeírt nevek, Annadóra, Hannaróza, Annakarina, Erzsébetkrisztina (na jó, utolsó nem létezik, de a többi igen)
2022. szept. 12. 13:22
27/30 anonim válasza:
Én a Babánvirág névért konkrétan szétperelném a szüleimet.
2022. szept. 15. 17:52
28/30 anonim válasza:
*Banánvirág (bár Babánvirágként is vicces
2022. szept. 15. 17:52
29/30 anonim válasza:
Nem vagyok cigany. Meg azt sem mondtam, hogy így nevezném a gyerekemet. De még ha cigányos is lenne pl. a Damien, még mindig ezerszer normálisabb,mint a Banánvirág. Ez a név pokolla fogja tenni a viselői életét. Engem így hívnának, elsüllyednék szégyenemben. Nem értem, hogy engedélyezhették de ha ezt engedélyezik, akkor ezután már tényleg semmit nem kéne visszadobniuk.
2022. szept. 16. 09:58
30/30 anonim válasza:
Nem értem, mi baja volt az engedélyező nagy szent hatóságnak a Damien névvel. Nekem se tetszik annyira, de az nem jó indok, hogy „van magyar változata”. Engedélyezték a Deniszt, pedig létezik a Dénes, engedélyezték a Nikolaszt, pedig létezik a Miklós, engedélyezték az Elizabetet, pedig létezik az Erzsébet, engedélyezték a Dzsasztint, pedig létezik a Jusztin, és dzs-vel még baromi ronda is. Erre fennakad a Damien, ami teljesen normális?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!