Banánvirág mint név?
Nem kamu kérdés mielőtt ugranátok, MTA női utónevek listájában ott található...nagyon meglepett.
Vannak társai is mint Búzavirág, Csillagvirág, Napvirág, Tűzvirág.
Nem igazán értem, néhány ilyen név hogy alkalmas utónévnek egy embernek? Vannak olyanok mint Fajéh, Málna amik még épp hogy elgörbülhetnek névnek de ezek valamiért nem hatnak névnek. Ha valaki Tóth vezetéknévvel adná akkor lenne Tóth Banánvirág? Vagy hogy kéne ezeket elképzelni? Mert adhatóak jó de normális keresztnévnek ki adna ilyet? Max második névnek tudom elképzelni de még annak se nagyon. Ennél még jobbnak tartom a Dzsesszikát és társait is valahogy.
Akkor ez most kerülhetett bele a napokban-max. pár hete, mert sokat nézem ezt a listát, de még sosem láttam benne.
Egyébként esküszöm, hogy tetszik :D
(nyugi, nincs gyerekem, nem is lesz)
Szeretem az ilyen különleges neveket, és c-k nem fognak ilyet adni, mert olvasni nem tudnak, sorozatban nem szerepel. Csak ha valamelyik celeb ezt adja, akkor fog elterjedni.
Nem szivatás, esküszöm ott van az MTA listában, nézzétek meg ha így nem hisztek a kérdésből...menjetek a b betűhöz és akkor látjátok ott. Eddig nem volt benne, mostanában kerülhetett bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!