Banánvirág mint név?

Figyelt kérdés

Nem kamu kérdés mielőtt ugranátok, MTA női utónevek listájában ott található...nagyon meglepett.

Vannak társai is mint Búzavirág, Csillagvirág, Napvirág, Tűzvirág.

Nem igazán értem, néhány ilyen név hogy alkalmas utónévnek egy embernek? Vannak olyanok mint Fajéh, Málna amik még épp hogy elgörbülhetnek névnek de ezek valamiért nem hatnak névnek. Ha valaki Tóth vezetéknévvel adná akkor lenne Tóth Banánvirág? Vagy hogy kéne ezeket elképzelni? Mert adhatóak jó de normális keresztnévnek ki adna ilyet? Max második névnek tudom elképzelni de még annak se nagyon. Ennél még jobbnak tartom a Dzsesszikát és társait is valahogy.

2022. jún. 5. 20:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom a kérdésedre a választ, de így 36 óra ébrenlét után feldobtad a napomat!
2022. jún. 5. 20:17
 2/30 anonim ***** válasza:
62%

Akkor ez most kerülhetett bele a napokban-max. pár hete, mert sokat nézem ezt a listát, de még sosem láttam benne.

Egyébként esküszöm, hogy tetszik :D

(nyugi, nincs gyerekem, nem is lesz)

Szeretem az ilyen különleges neveket, és c-k nem fognak ilyet adni, mert olvasni nem tudnak, sorozatban nem szerepel. Csak ha valamelyik celeb ezt adja, akkor fog elterjedni.

2022. jún. 5. 20:27
 3/30 anonim ***** válasza:
92%
Ez most tenyleg igaz vagy csak szivatsz?
2022. jún. 5. 20:45
 4/30 anonim ***** válasza:
17%
Csak szivatás nyugi, nincs ilyen név 😃 Viszont szerintem a Tiszavirág jobban hangzik 😂
2022. jún. 5. 20:49
 5/30 A kérdező kommentje:

Nem szivatás, esküszöm ott van az MTA listában, nézzétek meg ha így nem hisztek a kérdésből...menjetek a b betűhöz és akkor látjátok ott. Eddig nem volt benne, mostanában kerülhetett bele.

[link]

2022. jún. 5. 20:54
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
Most ez lesz a kisfiam beceneve pár napig.
2022. jún. 5. 20:56
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Most meg kellett néznem, hogy néz ki egy banánvirág. Elég érdekes.
2022. jún. 5. 21:02
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Jezusom tenyleg ott van. Ebben az a felhaborito, hogy tok normalis neveket meg nem engednek. Pl vegleg elutasitottak h Damien meg Kim...a Damient adtam volna ha fiam lesz peldaul de csak az idiota magyarositott valtozat van.
2022. jún. 5. 21:03
 9/30 anonim ***** válasza:
84%
Baszkii 😱😱😱😱 Akkor visszaszívok mindent, ez rohadt gáz. 4-es voltam. Az legújabb lista nem volt meg, ezért eskü azt hittem ez napikamu...
2022. jún. 5. 21:13
 10/30 anonim ***** válasza:
97%
Azért az a Barbarella alatta sem semmi.
2022. jún. 5. 21:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!