Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Petra vagy Bernadett szimpatik...

Petra vagy Bernadett szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

Mindig is ez a 2 név volt kiválasztott de egyszerűen döntésképtelen vagyok..Tudom hogy 2 különböző név, de nagy kedvencek és mindkettő megy a vezetéknévhez (amit nem akarok anonimitás miatt leírni) de úgy általánosságban kérdezem, nem azt hogy illene hozzá mert amúgy mindkettő jól illene hozzá. :D Melyiket nem lehet úgymond gúnyolni? Mármint minden nevet lehet de ezek talán olyanok amik első hallásra talán tök átlagosak és nem valami gúnynév jut eszedbe. Nem nagyon nézem, hogy tucat név vagy idős néni agy ilyen szóval ilyeneket nem említsetek ha lehet, nem számítana úgy sem :D.

Felnőttként melyikkel járna jobban? Melyik nem ad olyan hatást mint a Dorka, Borka, Boglárka stb..? Vagy ezek nem olyanok igazán?

Petra vagy Bernadett szimpatikusabb neked?

2022. jún. 3. 00:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Csak felnőtt Petrákat ismerek, nincs vele semmi gond. Nekem jobban tetszik mint a Bernadett.
2022. jún. 3. 00:57
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
A Petrát választanám, a Bernadettnél sokkal jobban hangzik. Bár egyik sem túl nőies.
2022. jún. 3. 01:08
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Bernadett jobban tetszik.
2022. jún. 3. 03:52
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Miért van ennél a kérdésnél mindenki lepontozva?
2022. jún. 3. 07:05
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a Bernadett egy fokkal jobban tetszik. Pont a variálhatósága miatt. Kislánynak egy Betti, Detti vagy Berni is tökéletes, illetve ha van másik Bernadett az oviban /suliban/munka helyen sem zavaró mert egyiket így, másikat úgy hívják majd. Felnőtt nőként pedig szerintem jobban viselhető egy Bernadett, mint egy Petra.

A Petra nekem a P és az A végződés miatt nagyon kislányos. Az más kérdés, hogy a sok Lili, Panna, Hanni és stb. mellett nem tűnne ki.

2022. jún. 3. 07:26
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a Petra nagyon tetszik
2022. jún. 3. 08:46
 17/23 anonim ***** válasza:
29%
Mindkettő jó, de én a Petrát választanám. Az nem igényli annyira a becézést. Nekem olyan nevem van, amit mindenki becéz, én is úgy szeretem jobban, a teljes verziót csak hivatalos helyeken szokták kimondani, szinte nem is használom. Emiatt jobban tetszenek az olyan nevek, amiket nem kötelező becézni. De nem biztos hogy ez nálatok is szempont.
2022. jún. 3. 08:58
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Petra jobban tetszik. Amúgy mostanában sok olyan kérdés volt, ami ezeket a neveket taglalja. Vissza tudod keresni és ott is találsz válaszokat.
2022. jún. 3. 09:13
 19/23 anonim ***** válasza:
29%
Petra
2022. jún. 3. 15:00
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Petra
2022. jún. 3. 19:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!