Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem el a gyereket az...

Hogy vegyem el a gyereket az anyjától? mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés

a kislányom most 4 éves és a gyámhatóság az anyának ítélte a kislányt

az anyáról annyit kell tudni hogy skizofrén teljesen 1 zakkat hülye nő éppen papír nincs róla viszont az ő családja az anyjának papírja is van róla pl a barátnőm mikor kicsi volt az anyja meg akarta fojtani a kádba mert szerinte el akarták lopni tőle a manók sajnos a gyámhatóságnál nem engedték hogy érveljünk így nem derült fény a lány pszichológiai állapotára féltem a kislányt olyan szobába tették be ahol még kapcsoló sincs tehát aki villanyt akar oltani annak elég nagy esélye van a tragédiára .. ezen kívül minid meg sérül a kislány mert nem vigyáz rá egyáltalán most jön neki 1 másik baba 1 másik embertől anno itt hagyta a kislányt 1 évig rá se nézett bármi jó tanács jól jönne válaszokat előre is köszönöm

2022. jún. 1. 17:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
40-es vagyok ! Szerintem hazudik ! Vagy kamu kerdes , vagy a kerdezo total bolond! Az tuti , hogy nem nevelt o semmilyen gyereket , es az exe nem hagyta ott a gyereket egy evre a kerdezovel ! Gondolom feltekeny , van uj elete az exnek !
2022. jún. 2. 11:46
 42/49 anonim ***** válasza:
78%
Lehet ideiglenes hatályú elhelyezés volt, akkor lehet a gyámhatóság az illetékes.
2022. jún. 2. 11:58
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
42: én már tegnap is írtam.... :) (#13)
2022. jún. 2. 12:05
 44/49 Kései Sirató ***** válasza:
1%

Ó, nagyon sajnállak kérdező, meg a gyereket is , mert veszélyben van egy beteg anya mellett. Keress tanúkat, akik emlékez6nek, hogy kezelésre járt, vagy más úton próbáld bizonyítani.

feltétlenül fordulj ügyvédhez és ne hagyd annyiban!

2022. jún. 2. 14:36
 45/49 anonim ***** válasza:
83%
Kései Sirató, te automatikusan elhiszel mindent, csak azért, mert valaki leírta?
2022. jún. 2. 14:45
 46/49 anonim ***** válasza:
88%

44: végigolvastad a kérdező központozási jelek nélküli leírását...? Izé.... szószát...

És nem vontál le belőle semmiféle következtetést?

2022. jún. 2. 14:56
 47/49 Kései Sirató ***** válasza:
19%

45 és 46, az írásjelek mellőzése nem bűncselekmény.

A kérdező kér segítséget, nyilván azért vagyok itt, hogy segítsek. Nem azért, hogy mellébeszéljek. Ilyen ügyekben úgyis bíróság dönt , nem te, vagy és, és nem látatlanban, ők látni fogják a helyzetet, a körülményeket.

Azzal meg főleg nem értek egyet, hogy minden gyermeket az anyánál helyezzenek el, mert csak.

2022. jún. 2. 15:03
 48/49 A kérdező kommentje:
47 gyámhatóság tudod létezik olyan olvasd már el figyelmesen amiket írok barátom ne én legyek már a hazug nem tudtok értelmezni vagy mi a f*** ?
2022. jún. 3. 15:50
 49/49 A kérdező kommentje:
40 kezeltesd magad ! mit nyerek a kamu kérdéssel és honnan tudod hogy hazudok ? el mondom a címem 1-2 hitetlen jöjjön el fel veszem velük a kapcsolatot találkozunk személyesen is és meg nézzük változik e a véleményetek
2022. jún. 3. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!