Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem el a gyereket az...

Hogy vegyem el a gyereket az anyjától? mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés

a kislányom most 4 éves és a gyámhatóság az anyának ítélte a kislányt

az anyáról annyit kell tudni hogy skizofrén teljesen 1 zakkat hülye nő éppen papír nincs róla viszont az ő családja az anyjának papírja is van róla pl a barátnőm mikor kicsi volt az anyja meg akarta fojtani a kádba mert szerinte el akarták lopni tőle a manók sajnos a gyámhatóságnál nem engedték hogy érveljünk így nem derült fény a lány pszichológiai állapotára féltem a kislányt olyan szobába tették be ahol még kapcsoló sincs tehát aki villanyt akar oltani annak elég nagy esélye van a tragédiára .. ezen kívül minid meg sérül a kislány mert nem vigyáz rá egyáltalán most jön neki 1 másik baba 1 másik embertől anno itt hagyta a kislányt 1 évig rá se nézett bármi jó tanács jól jönne válaszokat előre is köszönöm

2022. jún. 1. 17:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Remelem csak unatkozol ! Nem hiszem , hogy barkinek a gondjat tudnad viselni ! Foleg nem egy gyereket!
2022. jún. 1. 20:56
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

A gyermekvedelem nem pillanatnyi dolgok alapjan dönt....

A kerdező egyoldalúan tálalja a dolgokat.

2022. jún. 1. 20:59
 33/49 A kérdező kommentje:

kedves 32-e válaszoló szerintem sürgősen menj el dokihoz

1 nem voltam bíróságon gyámhatóságnál voltunk ahol nem engedtek érvelni

2 igen az anyja skizofrén én a drága lánya örökölte tőle és igen nem szeretném ha ott lenne mivel nem normális és nem érett a gyerek nevelésre

3 feltűnt hogy bajok vannak de azt hittem szimplán buta később mutatkoztak komolyabb tünetek

4 bele akarta fojtani de ahogy említettem kedves háborodott válaszoló nem került rá sor

5 az hogy ő terhes semmi problémám nincs vele 1 szóval se mondtam hogy nekem probléma fialjon amennyit akar

6 a gyámhatóságnál nem érvelhettem viszont mondtam a nőnek aki az ügyet intézte hogy szomorúnak tartom hogy 1 állapot felmérést nem voltak hajlandók csinálni és

7 1 szóval sem mondtam hogy az exem meg akarja ölni a kislányt én azt mondtam hogy nem vigyáz rá nem figyeli és a szobájába élet veszélyes a kapcsoló értelmez és aztán írj de azért megjegyzem jót nevettem ezen amit írtál :DD

2022. jún. 1. 21:03
 34/49 A kérdező kommentje:

37 mennyit tudsz még rólam ? :DDD honnan tudod mennyire vagyok alkalmas ? ha kell téged is bármikor felnevelnélek :DDDD

38 csak környezet tanulmányozás volt voltak nálam és nála is az elején azt hittem én kapom meg mert az exemröl semmit csak annyit mondtak hogy alkalmas a környezet nekem viszont felsorolták hogy normálisan fejlődik jól volt nevelve korához képest nagyon okos a kislány illem tudó gyorsan tanul mennyi játéka van tiszta ruhába van járatva óvodába stb ... elég hosszú és részletesen le volt írva minden ... mégis ő kapta meg mert az ő háza is megfelelt ..

2022. jún. 1. 21:10
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne haragudj nem szemelyes de a stilus sokat elarul egy emberröl pl.
2022. jún. 1. 21:33
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy skizo. Hazudsz össze-vissza.
2022. jún. 1. 21:50
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
NEM A GYÁMHATÓSÁG dönt a gyerekelhelyezésröl, hanem MINDEN ESETBEN a bíróság!
2022. jún. 1. 22:39
 38/49 A kérdező kommentje:
37 nem mentünk bíróságra
2022. jún. 2. 08:49
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Tehat akkor nem volt gyerekelhelyezes?! Most itt mivan ?! Mar teljesen osszezavarodtam.
2022. jún. 2. 09:00
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

40: összevissza hadovál - fogalma sincs, hogy mi történik körülötte.

Ha nem ment bíróságra, milyen alapon van egyáltalán gyermekelhelyezés...??

Totál katyvasz, amiket ír.

2022. jún. 2. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!