Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem el a gyereket az...

Hogy vegyem el a gyereket az anyjától? mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés

a kislányom most 4 éves és a gyámhatóság az anyának ítélte a kislányt

az anyáról annyit kell tudni hogy skizofrén teljesen 1 zakkat hülye nő éppen papír nincs róla viszont az ő családja az anyjának papírja is van róla pl a barátnőm mikor kicsi volt az anyja meg akarta fojtani a kádba mert szerinte el akarták lopni tőle a manók sajnos a gyámhatóságnál nem engedték hogy érveljünk így nem derült fény a lány pszichológiai állapotára féltem a kislányt olyan szobába tették be ahol még kapcsoló sincs tehát aki villanyt akar oltani annak elég nagy esélye van a tragédiára .. ezen kívül minid meg sérül a kislány mert nem vigyáz rá egyáltalán most jön neki 1 másik baba 1 másik embertől anno itt hagyta a kislányt 1 évig rá se nézett bármi jó tanács jól jönne válaszokat előre is köszönöm

2022. jún. 1. 17:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy így elnézem ezt a primitív írást, látatlanban az anyjánál van a helye a gyereknek! Ne rágalmazz, mert téged fognak beperelni!
2022. jún. 1. 18:02
 12/49 A kérdező kommentje:
az exem a skizofrén és hogy honnan tudom? vele laktam 6 évig rendesen nem tudtam tőle szabadulni rendőrökkel nem tudtam kitenni de hála Istennek elvitték jó messzire ..
2022. jún. 1. 18:03
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Húha... itt eleg nehez megítélni h ki a ketyós...
2022. jún. 1. 18:06
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

"az anyáról annyit kell tudni hogy skizofrén teljesen 1 zakkat hülye nő éppen papír nincs róla viszont az ő családja az anyjának papírja is van róla pl a barátnőm mikor kicsi volt az anyja meg akarta fojtani a kádba mert szerinte el akarták lopni tőle a manók sajnos a gyámhatóságnál nem engedték hogy érveljünk így nem derült fény a lány pszichológiai állapotára"

Szoval .... mi a fsz van ? Most ki akarta megolni a gyereket? Ha megakarta olni a gyereket akkor a gyerek korhazba kerult, tehat semmi lehetosege nem lenne az anyanak a felugyeletre , bortonbe ulne! Te ugye tudod , hogy a skizofren es a pszihopata az nem ugyan az?

2022. jún. 1. 18:10
 15/49 anonim ***** válasza:
79%
Drága volt öcsém a koton?
2022. jún. 1. 18:14
 16/49 anonim ***** válasza:
83%

Aranyapa: ne akard te nevelni azt a gyereket, nem vagy alkalmas.

Nem mintha lenne esélyed.

2022. jún. 1. 18:18
 17/49 anonim ***** válasza:
93%
Két marakodó hülye közül a nevelőszülőknél van a legjobb helye a gyereknek.
2022. jún. 1. 18:26
 18/49 anonim válasza:
100%

Írtad, hogy egyszer elvitték jó messzire. Ki vitte el? Van róla valami papír, bizonyíték?

Ahogy itt nézem, az egyetlen, amivel megtudod fogni, hogy skizofrén, de tényleg az, vagy házi diagnosztizálás? Neked van jövedelmed? A lakhatásod rendezett? És a hölggyé?

A gyámhatóság miért nem engedte, hogy érveljetek?

Nekem zavaros ez az egész így. És félre ne értsd, nem téged támadlak, csak jó lenne tudni több részletet a tisztább képért.

Egyébként, ha kifogsz egy jó ügyvédet (van ingyenes jogsegély, akit kirendelnek melléd), akkor kérhető az anya elmeállapotának vizsgálata (a gyereké is), ilyen ügyekben a szakértői vélemények szoktak döntőek lenni.

2022. jún. 1. 18:37
 19/49 A kérdező kommentje:
11 válaszoló nálam minden rendben ezen a téren ő viszont meg lopta a saját anyját 70 ezerrel meg 1 füves semmirekellő volt mindig is annyit változott a dolog hogy most van munkahelye de ugyan az a férge bocsi a kifejezésért :D
2022. jún. 1. 18:45
 20/49 A kérdező kommentje:
21 válaszoló erre gondoltam én is hogy egy elmeállapot felérésbe kéne részesülnie és kétség kívül azonnal nyerném is a pert amúgy igen van ház van jövedelem és sajnos ez is igaz hogy nem engedte hogy érveljünk
2022. jún. 1. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!