Hármasikreknek névötletek? Minden felállásban Nagy vezetéknévhez.
Még nem tudjuk a nemüket, mert úgy fordulnak, hogy pont nem látszik. Egy babára mondtak már fiút és lányt is.
Kérnék névötleteket
3 lány,
3 fiú,
1 lány 2 fiú
És 1 fiú 2 lány esetében.
Nem kell túl kihívó (Snezira, Keán), ne legyen népszerű se (Hanna, Bence, stb.), de lehet kicsit külföldi beütése is (Elena, Inez, Robin)
Két nevet szeretnénk adni nekik, és nekem tetszenek azok a nevek, ahol az utolsó 2-3 betű azonos a lányoknál, de fiúkra is mondhattok neveket.
Pl.: Nagy Barbara Laura.
Nagy Nándor Sándor.
Nagy Anita Rita.
Bár így vissza olvasva nem biztos hogy jól hangzanak :D
2 névvel én nehezen képzelek el hosszú neveket, szóval maradok a rövideknél.
Nagy Emma Dorka
Nagy Lia Odett
Nagy Gréta Szofi
Nagy Balázs Márk
Nagy Vencel Ákos
Nagy Gergő Alex
Valóban Nagy a vezeteknev vagy csak példának irtad?
Anno 2 lany egy fiú felállásrol álmodoztam, a nevek pedig Anna Míra, Emma Víta és Vince Miron lettetek volna. Harmadik lánynak a Luna May nevét adnám -itt lehet, nem Magyarországon élek. Fiúknak az Erik Milán, és az Olivér Ákos lenne még
Először is gratulálok! Másodszor pedig feladod a leckét 😁 6 nevet is nehéz választani, nemhogy 12-t 😄
Ezek jutottak eszembe: Olívia Vivien,Olívia Lúna, Amanda Mira, Ármin Imre ( igaz, nem mindnek egyezik utolsó betű, de szerintem "dallamos")
Szülők, nagyszülők nevei esetleg segítség? Én ha adnék 2. keresztnevet, az a rokonságból lenne.
Júlia-Jolanda-Jozefina
Laura-Lídia-Leonárd
Lénárd-Laurent-Lizander
Milton-Miron-Mikolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!