Hármasikreknek név? Még nem tudjuk, hogy mi a nemük.
Két nevet szeretnénk nekik adni, mivel a vezetéknév nagyon gyakori és rövid.
A lánynevek: Bianka, Blanka, Csilla, Krisztina, Natasa, Vivien.
A fiúnevek: André, Balázs, László Milán, Marián, Viktor.
Wilh Bianka Vivien
Wilh Natasa Csilla
Wilh Krisztina Blanka
Wilh André László
Wilh Marián Viktor
Wilh Balázs Milán
Wilh Bianka Csilla
Wilh Natasa Blanka
Wilh Krisztina Vivien
Wilh Balázs Marián
Wilh László André
Wilh Milán Viktor
A Wilh mióta gykori amúgy? Életemben nem hallottam még azért ez nem egy Kiss kategória 🙂
Én sem adnék 2 nevet mindhárom babának. A rövid vezetéknév miatt inkább 1 de hosszabb neveket adnék nekik.
Arra is gondolj, mikor ki kell töltened a gyerekek papírjait bárhol az elkövetkezendő 10-12 évben akkor nem mindegy, hogy milyen sokat írsz hiszen 3 gyerekről van szó 😊
Nekem 10 éves a fiam és persze tud írni de hivatalos papírokat, bármit ha intézni kell még nyilván nem ő írja 🙂
Amúgy gratulálok a babákhoz🥰
Nem volt kötelező felvenned a házasságkötéskor még egy nevet a már így is túl hosszú neved mellé... Meg lehetett volna oldani rövidebben is.
Számomra az, hogy néha le kell írni a teljes nevem (kb 1 óra sincs az egész életemből, amit összesen a nevem leírásával töltök életem során) eltörpül amellett, hogy eldönthetem melyik néven szólítsanak, a névváltoztatás macerája nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!