Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Textilpelus mellé "böfikendő"?

Textilpelus mellé "böfikendő"?

Figyelt kérdés

Kérdezném,meg egyben mondanám is, hogy találtam egy jópofa kendőt az ikeában, jó ára van, és szerintem böfikendőnek tök jó.De sok minden másra is lehet használni.

[link]

szóval vettem eddig 10 textilpelust, meg veszek egy ilyet, aztán meglátjuk...lehet nem is kell több textilpelust venni:)szerintem ezt is jól ki lehet majd használni.

szerintetek?

2010. szept. 18. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges, Mi csak a pelust használjuk, de ha Te úgy gondolod, akkor használd azt is! Baj biztos nem lesz belőle! :)
2010. szept. 18. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is van nagyon jó de inkább kis kéztörlő kézmosás után meg aminek gondolod...
2010. szept. 18. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én feleslegesnek tartom, 2 pelust feldaraboltam, beszegtem, a célnak tökéletesen megfelelt, de te tudod, mindenkinek más elképzelése van.
2010. szept. 19. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg,szerintem kicsi.Inkább vennék még textil pelust,nekem 20 db van,2-3 naponta mosom,és épp hogy elég.Mondjuk nekem a lányom állandóan ezzel alszik,meg mióta elkezdtem a hozzátáplálást nagyon fogy :-)
2010. szept. 19. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!