Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság a Léna mennyi jó név?

Manapság a Léna mennyi jó név?

Figyelt kérdés
Egyetlen hátulütőjét látom, hogy egy betű választja el a bénától de lehet ez csak az én fejemben van és akit Lénának hívnak még nem csúfolták így.:D Nagyon tetszik benne, hogy rövid meg könnyed hangvételű. Még ha gyakori is szívesen adnám. Még egy negatívum, hogy nem lehet igazán becézni de ennél talán nem is kell hisz annyira rövid talán max Lénus vagy Lénácska...Az hogy egy név gyakori legyen lehet ok arra, hogy sokan nem adnák vagy ezt csak úgy mondják és attól még szokták adni még a túl gyakori neveket is? Vezetéknévhez pont tökéletesen illene. Manapság mennyire lenne jó név?

2022. máj. 29. 01:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem pont azért ilyen gyakori, mert tök jó kis név, nekünk is fent volt a lányos listán, de kisfiunk lett, én adnám. Inkább legyen 2 Léna a csoportban/osztályban, mint valami hú, de eredeti, de szerencsétlen névvel kelljen boldogulnia a gyereknek. :)
2022. máj. 29. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szerintem szép név.
2022. máj. 29. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A kis húgom Léna. Imádom a nevét, teljesen passzol hozzá. (De lehet elfogult vagyok. 😅) Nőies név, mellette kellő kislányos bájjal. Eddig nem csúfolták sehol sem tudtommal, csak dicsérték a nevét. Oviban sincs ilyen probléma.

Mi nagyon sokféle képpen becézzük:

Léni /Lénus/Nusi/Nuska /Lénuci😅 /Lencsi (a Lencsi lányos ének miatt, ez nagyon tetszik)

2022. máj. 29. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!