Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Laura Léna név együtt milyen,...

Laura Léna név együtt milyen, hogy hangzik?

Figyelt kérdés

Néha azt érzem, hogy nagyon tetszik, de ha sokszor mondom, elbizonytalanodom.

A vezetéknél Kovács.

2022. márc. 19. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem illik össze, mindkettő ugyanavval a betűvel kezdődik és eléggé nyelvtörős.
2022. márc. 19. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túl egyformák, bár számomra a "Kovács Laura" sem annyira gördülékeny (pedig teljesen rendben van maga a név), a Léna nem teszi pluszban még nyelvtörőbbé.

Nekem a "Kovács Léna" könnyebben a nyelvemre jön, a Lauránál kicsit megbotlik a Kovács után kiejtve, úgyhogy ha mindkettőt megtartjátok, én azt raknám másodiknak. :)

Egyébként szép nevek!

2022. márc. 19. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt. Hagyd el, hogy a második keresztnév is L betűs legyen és A-ra végződjön. Add a második lányodnak, az úgy jobb lesz, ne egynek mindkettőt.

Mondjuk Kovács Laura és Kovács Léna. Tök szép testvér név.

A mostaninak legyen másik második neve, ha annyira kell, de ne ennyire egybecsengőt.

Bár a Kovács Laura magában is hosszú, én pont emiatt most fogom leadni a második keresztnevemet még házasság előtt. Faxom se akar ilyen hosszú névvel szívni.

2022. márc. 19. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Léna Laurát könnyebb kimondani. De azért fordítva sem rossz.
2022. márc. 19. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek a nevek tetszenek válasszátok ezeket. De valóban a Léna Laura jobban hangzik.
2022. márc. 19. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Nekem tetszik, olyan, mint Laureline a képregényben.
2022. márc. 19. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Úgy hangzik, mint ha nem tudtál volna választani a két név közül.
2022. márc. 19. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!