Magdaléna vagy Léna?
Figyelt kérdés
Ki melyiket adná?
Melyik a szebb név szerintetek?
2021. dec. 2. 13:29
1/13 babyboom567 válasza:
A Léna benne van már az utónév könyvben?Mert 8 éve még nem volt benne, mert ismerősömék akarták adni, és csak a Magdalénát tudták adni.
2/13 anonim válasza:
A Léna most divatnév. Ha rövidebb a vezetéknév, akkor a Magdalénát adnám, és akkor lehet Lénának becézni.
6/13 anonim válasza:
Léna annyira benne van az utónévkönyvben, hogy ma már 4. leggyakrabban adott keresztnév (Hanna, Anna, Zoé után).
Kóbor János lánya 14 éves. Az ő keresztneve is Léna. Ha 14 éve lehetett Léna keresztnevet adni akkor 8 éve miért nem?!
7/13 anonim válasza:
Magdaléna szerintem kicsit öreges, és olyan hosszú, én biztos nem adnám. Léna valóban jobb, de annyival gyakoribb is. Ha titeket ez nem zavar, akkor inkább legyen ez.
8/13 babyboom567 válasza:
Az ismerősömék kifejezetten Lénát akarták, és nem lehetett,azért lett a gyerek Magdaléna.
9/13 anonim válasza:
Nekem can egy 24 éves Léna ismerősöm, valamit benézhettek.
Amúgy szerintem vezetéknév függő. Bár a Léna gyakoribb, nekem jobban tetszik, mint a Magdaléna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!