Heléna, Miléna, Magdaléna, Magdolna, Magda nevek közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 21:33
2/16 anonim válasza:
Magdolna vagy Magda.
A Magdaléna nekem túl régies. A Heléna szép, de mitológiai, szóval saját gyerekemnek nem adnám. A Miléna egyszerűen nem tetszik.
3/16 anonim válasza:
Vezetéknévtől is függ, nekem a Heléna, Miléna túl különleges egy átlagosabb vezetéknévhez, pl. szerintem egy Szabó vagy Kovács mellett furán hangzik. Ha valami kicsit külföldibb hangzású a vezetéknév, akkor ebből a kettőből a Helénát adnám. Ha átlagosabb a vezetéknév, akkor pedig a Magdát.
6/16 anonim válasza:
Miléna
A többit akkor sem ha a világ összes pénzét nekem adnák!
7/16 anonim válasza:
Miléna
De amúgy egyik sem rossz, talán a Magda tetszik a legkevésbé
8/16 anonim válasza:
Magdolna.
A Magdaléna picit modoros. Magda durva.
Heléna nekem olyan túl sok, ráadásul a mitológiában sem volt szerintem egy pozitív hős. Ha vki nem görög, akkor tájidegen neki. Kovács Heléna...
A Milénát én nem szeretem, és ráadásul most fut fel a népszerűsége. Az meg egy szláv név amúgy, ami persze nem baj.
10/16 anonim válasza:
Milénát választanám,ez az egy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!