Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dr. Velkey Magdolna gyermekorv...

Dr. Velkey Magdolna gyermekorvosról vélemények?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. okt. 29. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
SZia! Ez engem is érdekelne. Mi tegnap voltunk nála először, és kicsit furának tűnt. Nem tudnám megmondani miért. Két gyerekem van, szerencsére egyik sem beteges, csak tanácsadásra szoktunk járni, így nem tudom, hogy a beteg gyerekekkel hogy bánik. Voltál már nála?
2010. okt. 29. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Mi betegként voltunk nála. A picihez furcsán nyúlt, bizonytalanul fordította, furcsán sokáig hallgatta a tüdejét, ami miatt kicsit meg is rémültem. A gyógyszert tekintve megint csak a bizonytalanságot éreztem. Így aztán én is kicsit bizonytalan vagyok, hogy kiváltsam e?

Folyamatosan erőltetett mosolyt láttam az arcán, beszéde kissé zavartnak tűnt. Kinézete pedig kicsit ápolatlannak tűnt nekem.

2010. okt. 29. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos belázasodtunk, így mehetek megint hozzá. Próbáltam halogatni a gyermekorvos témát, de gyorsan napirendre került megint. Még adok neki egy esélyt, talán változott valamit.
2010. nov. 16. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem jó orvos! Fél eves a kislányom és 3 hónapig nála voltunk mert ő volt a körzetes. 2 hónapig volt beteg a gyerek és nem adott rá semmit... kórházba kerültünk. Mikor visszamentem kiosztani, antibiotikumot írt fel... miért nem ment ez hamarabb??? Egyböl orvost váltottunk!
2018. márc. 6. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Hörgőgyulladásra azt mondta, hogy fogzik és a nyála miatt hörög/fullad... no comment -.-"
2018. márc. 30. 07:01
 7/7 anonim válasza:
Egyaltalán nem ajánlom. Mi azóta próbálunk átmenni máshoz amióta előszőr nézte meg a babánkat. Nem kelt jó benyomást sem vizsgálatkor, sem tanácsadáskor. Sok tiszteletet nem mutat a páciensek felé. Amikor a babánkat látogatta az influenza szezon közepén köhögött és úgy vizsgálta meg. Se szájmaszk semmi. Mérgesek voltunk. Velünk általában nem támogató, kissé rosszindulatú.
2019. máj. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!