Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi történik akkor ha 8 hosnak...

Mi történik akkor ha 8 hosnak nem 6+ - os MAM-os játszó cumit adok hanem 18+ - osat?

Figyelt kérdés

Semmi különbséget nem láttam köztük. Annyi hogy nagyobb maga a cumi mintás része. Ennyi.

Valaki vett már jóval nagyobbat a babájának?

Ugyanúgy elfogadta, nem?

2022. máj. 28. 08:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Laikus fejjel azt mondanám, hogy teljesen mindegy, de nyilvánvaló, hogy nem véletlenül vannak azok a számok a cumikon.

Szóval inkább nézd meg más helyen, vagy rendeld meg netről, ott mindent lehet kapni, olyan színben ami tetszik, és a saját hülyeséged miatt ne csesszél ki a gyereked fogaival.

2022. máj. 28. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Hu én annyira nem is nezrem a mintáját, jó rózsaszínt azért nem veszek, de volt kisfiamnak nyuszis, kis szivecskes mert csak olyan volt engem meg annyira nem érdekelt... Hát nem érdekelte öt sem, teljesen mindegy. Valassz azok közül amik vannak a méretben, vagy nézd meg 1 másik boltban.
2022. máj. 28. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Más azért a mérete, meg a kialakítása, nyilván ahogy változik a fej- meg az állkapocsméretük, cumi se ugyanakkora kell az újszülöttnek és a másfélévesnek. Szóval én is azt mondom, hogy ne a minta legyen a mérvadó, hanem hogy -ha elfogadja-, a korának megfelelőt kapjon. Ismerősi körben van olyan, aki nem fogadta el a nagyobbat, és 1 évesen is a 3 hónaposoknak valót használja...de azért próbálkoznak a nagyobbal. Ha ilyen nem áll fenn nálatok, ne erőltesd a nagyobbat, főleg hogy a nightos otthonra kell, hogy megtaláljátok éjjel, nem? Utcára meg választasz valami szebbet, ami nem világít.
2022. máj. 28. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Jézusom.. Az én fiamnak macis van, kettő egyforma is, nem gondolom hogy érdekli mi van rajta🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. máj. 28. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!