Mi történik akkor ha 8 hosnak nem 6+ - os MAM-os játszó cumit adok hanem 18+ - osat?
Semmi különbséget nem láttam köztük. Annyi hogy nagyobb maga a cumi mintás része. Ennyi.
Valaki vett már jóval nagyobbat a babájának?
Ugyanúgy elfogadta, nem?
Az én kisfiam 2 honapos korától 6+ cumit használt, a kicsit nem szerette.
Ha elfogadja, add neki oda nyugodtan azt. :)
Fú, de hülye vagy. Már bocs. Neked a minta a lényeg, nem az, hogy komfortos legyen a gyereknek?
Pont a héten vettem a fiamnak bálnásat, mert az volt 0-2 hósban. Nem zavarta, hogy bálnás. Vagy hogy zöld.
A fiamnak volt rózsaszín cumija, mert az volt méretben. Itthon használtuk, néha sétálni is hozta. Ha nincs másik, és nagyon kell, akkor oké, de csak azért mert az szebb!?
Múltkor anya-lanya páros ált előttünk a fagyizóban. A kislány mondta az anyjának, hogy mindenképpen csokis fagyit kér. Sorra kerültek, anyuka áfonyás fagyit kért a gyereknek, merthogy annak a színe illik a kislány ruhájához.... hát jó...🤮🤮🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!