Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is tönkrement a lefagya...

Másnak is tönkrement a lefagyasztott majd kiengedett anyateje?

Figyelt kérdés
Igyekeztem mindenre figyelni: steril eszközök, fejés után vagy rögtön fagyasztóba tettem, vagy max 1 napig hűtőben volt fagyasztás előtt a lefejt tej. Max pár hónap telt el, és kiengedés után minden zacskó tej iszonyú büdös volt és az íze is rossz. Baby bruin anyatejtároló zacskót használtam, ha ez számít, mert már ilyenre is gondoltam, hogy ezzel van a baj.. Ha jól emlékszem Lansinoh márkájút is, de már nem emlékszem, azzal hogy volt, mert csak pár darabot használtam ilyenből a kezdetekkor. Más is járt így? Mit ronthattam el?

#anyatej #fagyasztás #lefejt tej tárolása #lefejt tej fagyasztása
2022. máj. 27. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bulvár vackok akart lenni.
2022. máj. 27. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok tejet fagyasztottam le, semmi gond nem volt velük kiolvasztas után. Mondjuk a Baby Bruin nagyon gagyi, a zacskóik is, és szinte minden más is, amit gyártanak.
2022. máj. 27. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen undorító vasas íze lesz kiolvasztva, kicsit savas beütéssel, konkrétan mintha vissza lenne hányva. És a lányomat nem zavarta, olyan boldogan ette meg a kiolvasztott tejeket tejpépként hozzátápláláskor... én meg a szagától is rosszul voltam, pedig bírom a durva dolgokat :D Mondjuk én Lansinoh és BabyOno zacskókat használtam, a Baby Bruinhoz nem tudok hozzászólni.
2022. máj. 27. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem volt büdös, en is fagyasztottam. En a dm tasakját hasznaltam babylove azt hiszem.
2022. máj. 27. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

3. Vagyok

Nekem is ilyen nagyon vasas szagú, ízű lett.

Használtam

Lansinoh

Mam

Avent ( leggyakrabban)

Tejtárolókat, mindig fertőtlenítettem, nagyon figyeltem.

2022. máj. 28. 09:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Oda sem adtam így egyszer sem a babának, mert elkönyveltem, hogy rossz a tej (kiöntöttem már jó pár zacskóval.. :/)..de akkor megpróbálom odaadni neki.

12-es, lehet, hogy a Baby Bruin gagyi, de a kézi melszívójuk nekem tökéletesen bevált, ezért is vettem olyan márkájú tasakot..off topic, de hátha valakinek jó tipp.

2022. máj. 29. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!