Mit tudok tenni, ha nem akarom a gyerekeket az apjukra és az exanyósra bízni válás után?
Én azt mondanám, hogy láthatja őket, de csak nálunk. Ha már muszáj engedni, inkább elviselem őket kéthetente egyszer, de ne gyújtsák magukra a lakást a gyerekekkel.
Ha ez nem járható, fordulnék másik ügyvédhez, aki tud segíteni.
Semmit.
Max az első ötlete játszik, de hivatalosan mast nem nagyon tudsz tenni.
"Én azt mondanám, hogy láthatja őket, de csak nálunk."
De te hiába mondanád ezt, ha a bíróság engedélyezi, hogy elvigye őket a másik szülő.
Őszinte leszek, kérdező, semmit nem tudsz csinálni. Tényleg. Max. annyit, hogy a gyerekeket az apjuk és nagyanyjuk ellen neveled tudatosan, akkor ők sem akarnak majd menni egy idő után, és az apjuk valószínűleg hagyja az egész kapcsolattartást a fenébe, igazából ez a lehetőséged van, ha nem akarod őket engedni.
De a bírósági határozatnak nem szegülhetsz ellene, mert te ütöd meg a bokádat.
És akkor, ha elmondja a védőnőnek, mi lesz?
Nekem az jön le a sztoriból, hogy a bíróság tud az alkoholizmusról, mégis engedi, hogy apuka elvigye a gyerekeket, tehát ezen sem másik ügyvéd, pláne egy védőnő nem tud változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!