Mit gondoltok az Ajándék névről?
Hát tényleg elég dilisek, és nem fogják még most sem fel, hogy a gyereknek ez a név kínszenvedés volt, mert ök "a legszebb nevet" választották, ami csak létezhet. Szóval szerintem böven megérdemlik, ami lett belöle.
A gyerek meg, ahogy kiderült, más sok éve mindig pénzt kért mindenkitöl atz alkalmakra, ezeket gyüjtögette, meg amikor csak lehetet, doglozott valahol - bebiszitter, kutyasétáltatás, stb - hogy azonnal tudjon lépni, ahogy lehetösége lesz erre.
23-as: nem fogod fel a témát!
Ha valakit Karácsonyi ajándéknak hívnak, az nem ugyanaz, mintha Tóth Barbara a neve. Ez kb ugyanaz, mintha Húsvéti Nyuszi (vagy a "klasszikusok: Vég Béla, és hasonlók) lenne a neve vagy hasonló, ezt mindenki csak csúfoni tudja!
Ha meg te lettél volna olyan helyzetben, hogy minden áldott nap valaki emiatt elkezd hecelni csúfolni, akkor nem hiszem, hogy azon a véleményen lennél, hogy ez szép név!
24,25!
Nos, vörös hajú, elálló fülű, szeplős, szemüveges kisgyerek voltam, esélyes, hogy többet csufoltak, mint Ajándékot. A nevemen nem is nagyon szólított senki, a Répa, Dumbo, Vaksi, és a Róka volt az állandó. Hát nyílván meg kellett volna szakitanom anyamekkal a kapcsolatot miatta, ugye. Hiszen befesthettek volna a hajam már 1 évesen is, lehetett volna fül és szám műtétem. Minden az ő hibájuk, ugye.
Nem, Ajandek tortenete röhejes, még úgy is, hogy egyértelműen kamu.
Mellesleg egy szóval nem írtam, hogy szép lenne a név, de mindegy.
26-os: Ezek a tulajdonságok veled születtek, a szüleid nem tehettek róla.A reklamációd akkor lenne jogos, ha a szüleid direkt vörösre festették volna a hajad, direkt elállóra müttették volna a füled, direkt tetováltattak volna rád szeplöket - AKKOR lennél olyan helyzetben, mint ez a szerencsétlen lány, hogy a szüleid TUDATOSAN tették ki ilyeneknek!
20-as: a szülök kerestették a lányt, de csak annyit tudtak meg a rendöségi keresés alapján, hogy jól van, nem rabolták el vagy hasonló, de azt, hogy hol és milyen néven él, nem tudták meg, a lány nem egyezett bele az adatok továbbításába. Szóval a mai napig nem tudják, hol a gyerek - de meg is érdemlik.
29!
Aha. Tudatosan adtak neki egy nevet, amit ők a legszebb akkor gondoltak. Semmi kibaxas nincs ebben. Évát is lehet csúfolni, Zsuzsit is. Amúgy tegyük fel, valóságos a történet. Milyen ember lehet az, akit mindenki csufol? Akinek nincsenek barátai? Mert hát a mesed szerint mindenki csufolta, ugye. Barátai se lehettek 18 éves koráig, mindez a neve miatt. Persze. Hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!