Mit gondoltok az Ajándék névről?
Sebes most komolyan? :O...
gondolom arra gondoltak mint sebes gyors de nekem az jön elő amikor sebes az ember mikor baleset éri...na ezzel tényleg szétszivatják a gyereket..
Meg galamb? embernek olyan nevet adni hogy galamb? Gerle még elmegy de galamb..
Nekem volt egy munkatársam, akinek tényleg Karácsonyi volt a neve és a gyereket Ajándéknak nevezték.
Ne tudd meg, mennyire megkeserítették ezzel a gyerek életét, már óvodában is mindenki csúfolta, az iskolában meg máshol is ugyanúgy.
18 évesen megváltoztatta a nevét, elköltözött a szülöktöl, megszakított velük minden kapcsolatot, azóta sem hallottak róla semmit.
Szóval nem vicces az ilyesmi!
Uu szegeny
Amugy sztem is nyomi nev, nem adnám a gyereknek.
Szerintem iszonyúan maníros, cukormázas név. Mindig arra gondolok mikor meghallok egy ilyen jellegű nevet, hogy a szülők a nagy örömükben mennyire el tudják cseszni egy gyerek életét, és még csak nem is rossz szándék vezérli őket.
Szívás lehet egy komoly szerepkörben bemutatkozni, mint Kovács Ajándék, vagy Horváth Őzike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!