Milyen pozitív és negatív hatása van egy gyerek születésének az apára?
Én azt hittem, ha megteszek mindent annak érdekében, hogy ne érezze mellőzöttnek magát az újdonsült apuka, akkor nem lesz gond. Sőt, úgy is tünt.
15 évvel később a párterápián kiderült, hogy nála akkor kezdődött minden negatív folyamat elindulása.
Szóval, mindenképp van hatása; ha még nem áll rá legbelül 100%-osan készen, akkor negatív. Ha mindennél jobban vágyik az apaságra, akkor pozitív.
Megválaszolhatatlan kérdés.
Minden ember és minden párkapcsolat más és millió egyéni szempont is létezik. (Akarta, nem akarta, stb.)
Tudom, hogy milliószor lerágott csont, de ha kérdezel és kapsz rá választ,csak akkor hasznos, ha azt olvasod, amit hallani akarsz?!?!
Pontozd csak fel a nők véleményét, ők úgyis jobban tudják, hogy gondolkodik egy férfi!
Aztán meg csodálkozz, ha minden elromlik körülötted.
Fel kellene nőni és elfogadni, hogy a te véleményeden kívül van más is és meglátni benne a lehetőséget a gondolkodásra.
Szerintem te magad sem vagy még érett egy gyerekhez, ha ilyen kicsinyes vagy.
Lehet mínuszba is pontozni!
Megjegyezném -ha nekem szántad a kommentet- hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek joga van pontozni.
Egyébként meg senkinek sem adtam mínusz pontot, csak hogy tisztázzuk.
Egy élőlényt nem lehet megcsinálni...
És igazad van, nem vagyok elég érett egy gyerekhez, és megnyugodhatsz, nem is szeretnék egyelőre.
Pszichologiát tanulok, és ahhoz, hogy információkat gyűjtsek, írtam ki a kérdést (tudom, hogy nem egy megbízható forrás, de kíváncsi voltam az emberek véleményére).
Remélem kielégítő választ adtam. Jó tanács: gondolkodj el kicsit, mielőtt valakit letámadsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!