Visszafordíthatatlan ez a kiabrandulas?
Tervezett babánk van, meg mielőtt azzal jönne valaki hogy biztos becsuszott nem akarta párom.
Semmit nem segít a kislány körül, nem eteti, nem játszik vele, nem Fürdeti, semmi. De szó szerint értsétek. Nyilván ha megkerdem igen, de lassan érzem sz@rul magam amiatt is.
Teljes kiabramdultsagot van bennem a párom irant.
Szex tok jó volt mindig is köztünk a Kislányunk születése után is heti 3-4 megvolt de mostmar az sem megy annyira kiábrándultam belőle. Tegnap is kezdeményezett de hál istennek pont felkelt a Lányunk aztán kimentem pisilni, majd a konyhába pakolgattam, húztam az időt.
Én ezt nem így képzeltem :, (
Teljesen egyedülálló anyukának érzem magam.
Valaki volt már így?
Persze, hihető, hogy ha előtte beszéltek is volna erről, akkor emlékezne rá, meg akkor minden biztos flottul menne.
Ahogy most, azt is ugyanúgy engedte volna el a füle mellett.
Persze, lehet elmélkedni, hogy ez lesz meg az lesz, de az élet úgyis felülírja.
Itt a MOSTON van a hangsúly, nem a mi lett volna ha...
Az ilyen típusú embernek mindent a szájába kell rágni, hiába ülsz te le vele fél évvel előtte.
12!
Pedig kb biztos, hogy nem beszéltek ilyesmiről. Ledegradalod rendesen a pasit abból a nulla infobol, amit a kérdező adott. Csak halkan kérdezem, a gyerek előtt vajon milyen volt ez a kapcsolat?
Nem kell ledegradálni, megteszi maga ezzel a viselkedéssel.
Normális esetben nem kéne se megbeszélni előre, se közben, de ha ő nem veszi észre magát, azt nem egy beszélgetés fogja helyre tenni.
Nyilván ha még csak a fele is igaz, az is probléma (miért hazudna a kérdező?).
Nagyon sok nő panaszkodik mostanában emiatt.
Milyen viselkedessel? Azzal, amit valószínűleg otthonról hozott és neki normalis?
De, meg kell beszélni előre. Vagy szerinted az is oké, ha apuka evidensnek veszi, hogy anyuka a csed után vissza megy dolgozni és majd apuka marad otthon gyeden? Hja, hogy az nem? Beszélni kell q dolgokról.
Itt a kérdező kimondottan gyerekes.
"Tegnap is kezdeményezett de hál istennek pont felkelt a Lányunk aztán kimentem pisilni, majd a konyhába pakolgattam, húztam az időt." Óvodás szint. Ehelyett a Pisti, nincs kedvem szexelni, mert kezdek belőled kiabrandulni amiatt, ahoygq q gyerekunkkel viselkedsz lett volna q felnőtt megoldás.
"Semmit nem segít a kislány körül, nem eteti, nem játszik vele, nem Fürdeti, semmi. De szó szerint értsétek. Nyilván ha megkerdem igen, de lassan érzem sz@rul magam amiatt is."
Szerinted egy ilyen típusú embert érdekli mire mondott esetleg igent hónapokkal ezelőtt?
19!
Megegyszer, több mint valószínű, hogy SEMMIRE nem mondott igent. Több mint valószínű, hogy a kérdező azt hitte, apuka majd részt vesz mindenben, apukanak meg eszébe se jutott. Ezért kellett volna beszélni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!