Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis mit tennétek ebben a...

Mégis mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy nagyfiam. Párommal pedig egy közös Lányunk.

Ma délutáni szitu:

Én a vacsorát főztem, a Kisfiam játszott osztalytarsaval gépen, párom pedig mint mindig a hobbyjanak élt. Épp rendet rakott a cuccai közt, rendszerezett. Oké.

A közös Kislányunk elkezdett először nyafizni, majd sírni. Párom meg sem mozdult. Úgy szóltam rá hogy legyszi amíg a rizst megcsibalom.... Köszi....

Megfogta a kislányt és bevitte a fiam szobájába hogy jatszon/foglalkozzon vele ő.

Lesokkolodtam.

Ez szeretet? Ennyire nem akar foglalkozni a saját lányával?ennyivel fontosabb neki a hobbija? Nem akartam elhinni. Nem is 1 óráról volt szó hanem 5 percről!!!! Nagyon mérges vagyok rá.

2022. máj. 10. 20:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

De most mi a kerdes ?

Vagy szidjuk a ferjed ?

Nem en mentem hozza egy ilyen alakhoz.

2022. máj. 11. 12:13
 32/36 anonim válasza:
49%

Megoldás:

Nem gyakorin kell velünk megbeszélni a problémát, hanem felnőtt ember módjára khm.. megbeszélni a férjeddel. Sok sikert!

2022. máj. 27. 05:44
 33/36 A kérdező kommentje:
Jelentem: 1 hete nem el már velünk!
2022. máj. 28. 20:25
 34/36 anonim válasza:
Azért rúgtad ki mert nem ugrott rögtön, hogy a gyerekkel foglalkozzon? Azért ez durva, mármint oké, az ember felkapja a vizet, de azért nem rakod ki a másik szűrét, mert nem egy robot....
2022. jún. 1. 02:46
 35/36 anonim válasza:
46%
Valószínű troll kérdés.
2022. jún. 1. 02:47
 36/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll egyáltalán.utolso előtt.

Nyilván ez csak pont volt az "i" - n....

2022. jún. 3. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!