Mégis mit tennétek ebben a helyzetben?
Van egy nagyfiam. Párommal pedig egy közös Lányunk.
Ma délutáni szitu:
Én a vacsorát főztem, a Kisfiam játszott osztalytarsaval gépen, párom pedig mint mindig a hobbyjanak élt. Épp rendet rakott a cuccai közt, rendszerezett. Oké.
A közös Kislányunk elkezdett először nyafizni, majd sírni. Párom meg sem mozdult. Úgy szóltam rá hogy legyszi amíg a rizst megcsibalom.... Köszi....
Megfogta a kislányt és bevitte a fiam szobájába hogy jatszon/foglalkozzon vele ő.
Lesokkolodtam.
Ez szeretet? Ennyire nem akar foglalkozni a saját lányával?ennyivel fontosabb neki a hobbija? Nem akartam elhinni. Nem is 1 óráról volt szó hanem 5 percről!!!! Nagyon mérges vagyok rá.
Embereeek
Én is puffognek basszus, hat nehogymar
Apukanak csak megcsinalni volt dolga a gyereket? Pakolaszik, rendeszkedik? Ugyan annyi neki felbehagyni 5percre, mint anyukanak nem? Az meg hogy berakja a teso szobajaba... teso nem önkéntes bébiszitter oké? Ha akar figyel rá, de ez egyenes ut ahhoz hogy ne akarja
Aztan lehet itt jonni puffogni
12. A tesó is egy tag a családban. Anyuka mért ingyen szakács? És ha téríteni hívják a fiút? Sok családban ez pl a gyerekek dolga.
Most ilyen világ van, hogy Neked kell megdögölni, hogy a gyerek nyomhassa a milliós kütyün a gombokat, amit neki vettél, ha még 5 percet segíteni kell, már jó hogy nem rabszolgatartó vagy? durva. A párom fia akkor vmi extra jó arc lehet, szerencsére, mert ő segít, ha elúszunk, és még szeret is mindannyiunkat.
Kivétel a játék alatti megzavarásnál esetleg ha vmi nagyon ritka alkalom van pl régi baráttal sikerült összeakadni (ilyen pl volt nalunk), vagy épp most ült le egy hosszú tanulás után. De azért ezt az apa vsz tudta volna.
Amúgy már mindjárt kész volt a rizs és menni kellett vacsizni.
"párom pedig mint mindig a hobbyjanak élt"
Szoval nem ez az elso alkalom, hogy nem segit, nem?
Gondolom az ilyen csak hab a tortan, hogy 5 percre nem lehet kizökkenteni apukat..
Kérdező, az a helyzet, hogy belecsoppentunk az altalad leirtak alapjan egy 10 perces kisfilm erejeig az eletetekbe. Ez irto keves, hogy igazat adjunk barkinek. Nyilvan ha apuka amugy is leszarom tipus, es tenyleg a hobbyja a mindene, tok ertheto h kiakadsz. Am ha csak epp ma elmokolt egy kicsit, akar meg igaza islehet, hogx a fiad is vigyazhat ra kicsit. Fokepp, hogy azt sem tudjuk o mennyire veszi ki a reszet csaladi munkalatokban
De egyébként mi a kérdés célja? Hogy mit tennél? Mégis mit lehet tenni?
"párom pedig mint mindig a hobbyjanak élt." "Ez szeretet? Ennyire nem akar foglalkozni a saját lányával?ennyivel fontosabb neki a hobbija? Nem akartam elhinni"
Hát ha eddig is a hobbyjának élt, akkor ő ilyen és kész. Gondolom nem most kezdett a hobbyjába. Ezért nem kell minden pasinak egyből gyereket szülni. 7 hónapos a gyerek, és már ez a kapcsolatod sem működik. Akarta egyáltalán a gyereket?
Felfujod.
A rizs meg fo magatol, nem kell kevergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!