Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis mit tennétek ebben a...

Mégis mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy nagyfiam. Párommal pedig egy közös Lányunk.

Ma délutáni szitu:

Én a vacsorát főztem, a Kisfiam játszott osztalytarsaval gépen, párom pedig mint mindig a hobbyjanak élt. Épp rendet rakott a cuccai közt, rendszerezett. Oké.

A közös Kislányunk elkezdett először nyafizni, majd sírni. Párom meg sem mozdult. Úgy szóltam rá hogy legyszi amíg a rizst megcsibalom.... Köszi....

Megfogta a kislányt és bevitte a fiam szobájába hogy jatszon/foglalkozzon vele ő.

Lesokkolodtam.

Ez szeretet? Ennyire nem akar foglalkozni a saját lányával?ennyivel fontosabb neki a hobbija? Nem akartam elhinni. Nem is 1 óráról volt szó hanem 5 percről!!!! Nagyon mérges vagyok rá.

2022. máj. 10. 20:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
62%

Jók a kommnetek! 🤣 A rizs fő magától, a rizs megvár. Ja és nem mindenki zacskós rizs főz, van, amit kevergetni kell, főleg a végén. Akkor én otthagytam volna a rizst és apuka ehetett volna leégett rizst. Ennyi!

Nyugodtan lehet lepontozni, de én pont ezért nem állok neki főzni, amíg a férjem haza nem ér, mert 2 hónapos a baba, gyakran csak 5-10 perceket alszik, meg sokszor éhes. Így minden főzést százszor kell lekapcsolnom. Van a férjem, aki be tud segíteni, így én is hamar megcsinálom a kaját.

2022. máj. 11. 08:09
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Az meg a másik, hogy rendrakást, rendszerezést nem lehet pár percre félbeszakítani csak a főzést???
2022. máj. 11. 08:12
 23/36 anonim ***** válasza:
20%
Az egyetlen dolog amit itt leszűrtem: közületek senki nem tud rizst főzni. XD
2022. máj. 11. 08:32
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
21. Életemben nem főztem zacskós rizst.
2022. máj. 11. 09:10
 25/36 anonim ***** válasza:
13%

21. De hát fel lehet venni a gyereket és úgy kavarni, hátrakötni, etetőszékbe magam mellé tenni, ha már ül, adni neki játékot, ènekelni vele stb.

A legtöbb anyuka mindennap így főz. Sokan hónapokig leteheteen, vagy szopás baba mellett.

Most nem azért írom, mert úgy nem jó ahogy Te csinálod. De a poszt szerintem túl van picit lihegve. "Lesokkolódtam", "ez neki a szeretet"...

Igazából akárki a 3 főből foglalkoztatott 5 percet a gyerekkel, mindenki csinált valamit, hát van ilyen.

Akkor értem csak a balhét, ha az van amit korábban írtak, hogy sosincs apukája 5 perce.

2022. máj. 11. 09:14
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Szopás = szepás
2022. máj. 11. 09:15
 27/36 A kérdező kommentje:

Hát igen igazából ez csak pont volt az "i" - n ez a story. Sose segít. Ha segít vagy elmegyek valahova hívogat hogy mikor érek haza, hogy mit adjon neki. Direkt csinálja hogy én ki ne tudjak kapcsolódni.

Véletlenül sem. Sokszor mondtam már neki nem vagyok robot.

Nekem is járna a kikapcsolódás.

De ő élhet minden hétvégén több orat a hibbijanak. Hogy van ez???

És nem még mielőtt valaki írna NEM volt még ez a hobbija gyermekvállalas-szülés előtt.

Szörnyen erzem magam hogy 5 percet nem tud rá vigyázni csak lepasszolja.

Akartunk kistesot is de mostmar kézzel lábbal védekezek hogy ne legyen :( (fogamzásgátló plusz gumi)

2022. máj. 11. 10:25
 28/36 anonim ***** válasza:
4%
Kiírsz ide egy ilyen kérdést. Nem mi mentünk hozzá egy ilyen alakhoz. Nem mi szultunk neki gyereket. Igazából a kérdésre a választ neked kéne tudni. Legközelebb ne menj hozzá az első heréhez, aki a csomagod ellenére hajlandó szóba állni veled. Bár a magadfajta semmiből nem tanul...
2022. máj. 11. 10:29
 29/36 anonim ***** válasza:
19%

Együtt nem szoktatok programokat csinálni? Gyerekkel vagy gyerek nélkül?

Van vmi plusz terhelés is az êletedben a baba ellátása mellett?

2022. máj. 11. 10:39
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
És azt mért gondolod, hogy direkt zavar meg? Nem csak azért mert ilyen "tutyimutyi"?
2022. máj. 11. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!