Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire veszélyes a csat?

Tényleg ennyire veszélyes a csat?

Figyelt kérdés

Lányomnak iszonyú hosszú haja van. Alapból nagy hajjal született, és nagyon gyorsan is nől neki.

Most 7 hónapos, ha elöl hagynám, leérne a szajáig. Hátul copfba is lehet már fogni.

Mivel a szemébe nem lógjon, elől vagy palmafába szoktam fogni, vagy egy csitcsatot beletenni. Nem kicsit, olyan kb 3-5cm nagyot.

Ma random kijött a védőnö. El volt csatolva a gyerek haja.

Fél órát okított arról, milyen felelőtlen vagyok, mert kiböki vele a szemét, megeszi, orrába dugja stb... 1x nem szedte ki a hajábol, és pont ezek miatt a nagyot adom neki

Megemlitettem, a szomszéd kislány 6 honapos, őt járatják, pedig allni sem tud. Arannyaklánc kell a nyakába, mert úgy szép... ezek nem veszélyesek?!

Ahol nincs probléma, ott miert kell generálni? Ahol van, ott pedig miért nem okoskodi?!

2022. máj. 10. 10:00
1 2 3
 21/29 Derjaderja ***** válasza:
0%
19. A felügyelet hiánya miatt.
2022. máj. 10. 11:59
 22/29 anonim ***** válasza:
35%
21. Hu te 0-24-ben figyelsz a gyerekre? Éjszaka is? Hogy csinálod? Taníts minket, lusta rossz anyákat!
2022. máj. 10. 12:02
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
Sokáig az én fiam se vett semmit a szájába. Aztán elkezdte. Akkor mikor már járt is rendesen uh extra oda kellett figyelni. Szóval ezt ne vedd egyértelműnek h ha most nem akkor soha nem fog semmit bekapno
2022. máj. 10. 12:05
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
9-esre reagálva, hogy semmit sosem vesz a szájába: még csak 7 hónapos. Én is azt hittem, hogy nem vesz a szájába semmit, mert amúgy nem volt ilyen soha előtte, egyszer viszont engedtem hogy egy műanyagpalackkal játszon, ő meg lecsavarta a kupakot, és lenyelte (volna, ha nem akad meg a torkán, majdnem megfulladt tőle). Szóval csak azt akarom mondani, hogy amit eddig nem csinált ne vedd garanciának hogy nem is fogja.
2022. máj. 10. 12:22
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy ideig tűrte a hajpántot, aztán folyton kiszedte. Pici hajgumival fogtam össze, de nem "pálmafásan" hanem próbáltam kicsit ferdén, oldalra gumizni. Most másfél éves és használok hajcsatot.
2022. máj. 10. 12:40
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a kommenteket, nálunk a kis szilikon hajgumi jött be, szerintem ez a legjobb megoldás,azt nem tudja kihúzni pedig már 2 éves.
2022. máj. 10. 12:41
 27/29 Derjaderja ***** válasza:
23%
22. Nem. De éjjel is csat van a hajában?
2022. máj. 10. 12:46
 28/29 Derjaderja ***** válasza:
25%
Amúgy én vagyok a rossz anya, mert szerintem nem para az 5 centis csat.
2022. máj. 10. 12:48
 29/29 anonim ***** válasza:
79%
Az én lányomnak is nagyon hosszú volt a haja már fél évesen és a csat kiesett a hajából, így oldalt húztam neki is befontam.
2022. máj. 10. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!