Melyik oldalon, hol tudok tájékozódni a hordozókendőkről/ csatos hordozókról részrehajlás nélkül?
Sziasztok!
Hosszú rugalmas kendőm van kölcsönben.
Lányom kinőtte.. Kinyomja magát már, és vissza is kell adnom
Ezért szeretnék egy másik hordozót
Sajnos nem találok olyan oldalt, ahol nem valamelyik márkát nyomják, nem tudom, hogy azért mert tényleg az a jó, vagy mert szponzor
7,5 kg 8 hós
Mászik
1 hónapja egyedül ül
Feláll
Asztal mellett lépeget
Jómagam 174 cm, apa 178cm
Szempont:
Könnyebben kezelhető legyen, mint a hosszúkendő...
(Úton nehèz felkötni, úgy, hogy ne lógjon)
Apa nem vállalta így be, pedig az egészségtelen kengurut simán csatolná (egyszer hagytam)
Újszülött tesónak is lehessen használni később ( nem a legfontosabb)
Pocakkal is.. Ez picit fontosabb, "dolgozunk" a tesón
Köszönöm,ha ajánlotok oldalt
Sajnos kölcsönzőbe, próbálni nem tudunk elmenni, mert nincs a közelben, és hétvégén nincs értelmes nyitva tartás 😩
Köszönöm
Akkor jól sejtettem..
marad a csatos
Tesónak pedig majd veszek rugalmasat
Belépek
Neked van csatos?
Mi alapján választottál?
Várok még mástól is tapasztalatot.
C
Babahordozás-kérdések, válaszok csoport. Facebookon.
A nagynak már kb bármilyen csatos jó. En a helyedben vennék egy használt csatos hordozót a nagynak és egy használt karikás kendőt a kicsinek. Így kb 30.000 körül megússzátok a kettőt.
A használt hordozóktól nem kell félni, csak a rugalmas kendőt nem szabad használtan venni, mert annak nyúlik az anyaga.
Feedback hurcisoknak facebook csoportban vannak visszajelzések az eladókról.
Szerintem is egy csatos lenne jó nektek, de azt a kistesónál sokáig nem tudod még használni.
Ennek ellenére megéri venni. Használod a csatos pár évig, és használtam is jó áron el tudod adni.
Újszülöttnek a kendő a legjobb. Őket nem kell letenni-felvenni, egyszer magadra kötöd, és ő ott boldog órákig.
Egy totyogót le-föl kell venni, amihez egy csatos a leggyorsabb.
Az a fajta a legjobb, ami kendő anyagú, és állítható a hossza és a terpesze is.
Előző vagyok. Mi karikás kendővel kezdtük, es kb 8 hósan váltottunk manduca csatosra.
Szerintem a rugalmas kendő a hordozóeszközök legalja. Amilyen borsos az ára, annyira kevés ideig lehet használni. A barátnőm a rugalmaskendőjét 2! Hónapig tudta használni, mert akkor már 8 kg volt a gyerek és nyúlt alatta az anyag. A 15.000 ftos rugalmas kendő mellé vehettek egy karikásat is használtan egy 10esér, ahelyett, hogy azzal kezdték volna.
Karikast újszülött kortól lehet használni, addig amíg bírod a csípőn hordozást, és általában addigra belenő a csatosba is. Es szerintem könnyebb is a megkötése, mint a rugalmasnak, legalábbis nekem könnyebb volt. + karikásban tudtam szoptatni is, míg a barátnőm rugalmasban nem tudott, csak ha lebontotta az egész kendőt. Én kilazítottam a karikást, lejebb engedtem a kendőt, a lelógó részekkel eltakartam magam, majd ha végeztünk 1 perc alatt újra meghúztam és mehettünk tovább.
Manduca csatos lett
Imádjuk
22 km terep gyalogtúra lazán ment vele
😍😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!