Tényleg ennyire veszélyes a csat?
Lányomnak iszonyú hosszú haja van. Alapból nagy hajjal született, és nagyon gyorsan is nől neki.
Most 7 hónapos, ha elöl hagynám, leérne a szajáig. Hátul copfba is lehet már fogni.
Mivel a szemébe nem lógjon, elől vagy palmafába szoktam fogni, vagy egy csitcsatot beletenni. Nem kicsit, olyan kb 3-5cm nagyot.
Ma random kijött a védőnö. El volt csatolva a gyerek haja.
Fél órát okított arról, milyen felelőtlen vagyok, mert kiböki vele a szemét, megeszi, orrába dugja stb... 1x nem szedte ki a hajábol, és pont ezek miatt a nagyot adom neki
Megemlitettem, a szomszéd kislány 6 honapos, őt járatják, pedig allni sem tud. Arannyaklánc kell a nyakába, mert úgy szép... ezek nem veszélyesek?!
Ahol nincs probléma, ott miert kell generálni? Ahol van, ott pedig miért nem okoskodi?!
Az olyan apróbb tárgyak, mint például egy hajcsat valóban veszélyesek, mivel lenyelheti, rosszabb esetben pedig megfulladhat tőle.
Az, hogy más a gyerekével mit csinál, az ő felelőssége. A te lányodért viszont te felelsz. Itt a védőnőnek van most igaza stílus ide vagy oda.
"Megemlitettem, a szomszéd kislány 6 honapos, őt járatják, pedig allni sem tud. Arannyaklánc kell a nyakába, mert úgy szép... ezek nem veszélyesek?!"
Minek szólsz bele más dolgaba? Kiallhatatlan egy nő lehetsz.
Amúgy meg igaza van vedononek, a csat veszélyes. Hajpant, hajvágás a megoldás.
Haját nem fogjuk levágni.
gumis hajpánt van vagy 5db, na azt tenyleg leveszi.
Semmit, sosem vesz a szájába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!