Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mentél először bulizni...

Mikor mentél először bulizni szülés után?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 23:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
79%

Létezik még diszkó, én a pont a hétvégén voltam egyben. Sztárfellépőként a Kozmix "muzsikált".

Na, de ott nem csak a zene volt retró. 😂 A berendezése is a 00-es évek elejéről maradt ránk.

2022. máj. 10. 15:30
 32/34 anonim ***** válasza:
64%

5 hónapos volt a fiam amikor először mentem techno buliba a barátaimmal.

Tápszeres volt a kisfiam már akkoris , apa nagyon szuperül ért hozzá.

Izgultam elmenni ugyanis pénteken délután mentem és szombaton délután jöttem vissza , mivel a családom és barátaim nekem 200km-rel messzebb élnek.

Azóta 10 hónapos a fiam , minden hónapban 1 xer elmegyek így a barátaimhoz péntek-szombat és olyankor iszogatunk, discoba megyünk, mi főleg techno bulikba. Vagy koncertekre.

De a párommal is voltunk már 2 napos wellnessen addig a mama vigyázott a gyerekre.

Nekem nincs bajom azzal ha valaki nem igényli a bulit stb, nem értem másokat miért zavar ha valaki elmegy szórakozni.

Nekem a buli a táncot , zenét , iszogatást jelent, koncerteket.

A bográcsolós bulik a barátokkal ahol a gyerekek is ott vannak Nekem minden csak nem buli 🤷‍♀️

De nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák.

2022. máj. 10. 15:37
 33/34 anonim ***** válasza:
85%
23as hát elhiszem hogy kiélted magad. Én az egyetemi éveim alatt se voltam könnyűvérű, sőt részegen se fetrengtem. Viszont igen, most gyerek mellett is eljárunk néha. És nem, most se rúgok be és nem szexelek idegennel:-D
2022. máj. 11. 05:17
 34/34 anonim ***** válasza:
87%

"33 A kérdező kommentje:

Disco még létezik egyáltalán?

Buli alatt clubok, szórakozóhelyek éjszakai látogatását értem péntek, vagy szombat éjszaka."

25 éve is klubok, éjszakai szórakozóhelyek voltak azok a "diszkók". 🤣

2022. máj. 11. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!