Mikor mentél először bulizni szülés után?
Létezik még diszkó, én a pont a hétvégén voltam egyben. Sztárfellépőként a Kozmix "muzsikált".
Na, de ott nem csak a zene volt retró. 😂 A berendezése is a 00-es évek elejéről maradt ránk.
5 hónapos volt a fiam amikor először mentem techno buliba a barátaimmal.
Tápszeres volt a kisfiam már akkoris , apa nagyon szuperül ért hozzá.
Izgultam elmenni ugyanis pénteken délután mentem és szombaton délután jöttem vissza , mivel a családom és barátaim nekem 200km-rel messzebb élnek.
Azóta 10 hónapos a fiam , minden hónapban 1 xer elmegyek így a barátaimhoz péntek-szombat és olyankor iszogatunk, discoba megyünk, mi főleg techno bulikba. Vagy koncertekre.
De a párommal is voltunk már 2 napos wellnessen addig a mama vigyázott a gyerekre.
Nekem nincs bajom azzal ha valaki nem igényli a bulit stb, nem értem másokat miért zavar ha valaki elmegy szórakozni.
Nekem a buli a táncot , zenét , iszogatást jelent, koncerteket.
A bográcsolós bulik a barátokkal ahol a gyerekek is ott vannak Nekem minden csak nem buli 🤷♀️
De nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák.
"33 A kérdező kommentje:
Disco még létezik egyáltalán?
Buli alatt clubok, szórakozóhelyek éjszakai látogatását értem péntek, vagy szombat éjszaka."
25 éve is klubok, éjszakai szórakozóhelyek voltak azok a "diszkók". 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!