Mikor mentél először bulizni szülés után?
A nagyfiam olyan 5 hónapos lehetett (tápszeres volt), mellőle este onnantól már simán elmentem, ataludta az éjszakát amúgy is, úgyhogy havi egyszer biztos elmentem koncertre, vagy csak úgy beülni valahová a baráti társasággal.
A kicsi már nagyobb volt, kb 1 éves, amikor először elmentem éjszakára, ő anyatejes volt, és sokáig ébredt éjjel. Nappal már hamarabb is el tudtam menni, akkor az apja megetette lefejt tejjel, ha dolgom volt, de éjjel ez annyira macerás volt, és olyankor nem is fogadta el könnyen, hogy azzal inkább megvártam, amíg már nem csak cicivel alszik vissza.
Egyébként nem értem, mi baj van a bulizással? Szórakozásra minden embernek igénye van, az meg már egyénfüggő, hogy ez kinek mit jelent. Diszkóba én pont nem nagyon jártam, de koncertre, fesztiválra igen, most is, 35 évesen is. Miért ne? Ugyanúgy szeretem a zenét, ugyanúgy szeretek táncolni.
11-es vagyok, ugy ertettem, hogy vannak olyan emberek akik szerint egy egy anyukanak megse forduljon a fejeben a bulizas vagy egyaltalan mas dolog mint a gyerek.
Nem arra irtam hogy ki mit tekint bulinak. Minden valasz le van pontozva aki azt irta hogy ment valahova.
"11-es vagyok, ugy ertettem, hogy vannak olyan emberek akik szerint egy egy anyukanak megse forduljon a fejeben a bulizas vagy egyaltalan mas dolog mint a gyerek."
Én nem látom, hogy bárhol bárki írta volna, hogy baj, ha egy anyuka bulizni megy. Miért kell mindig elkezdeni belemagyarázni a kommentekbe? Csak azért említették sokan, hogy nem járnak discoba, mert nem egyértelmű, mire gondol a kérdező.
De hihetetlen, hogy minden egyes kérdés alatt pár komment után elkezd alaki hisztizni azon, ki van lepontozva meg ki nem. Minden kérdésnél. Ki nem sz*rja ezt le? Mit foglalkoztok vele? Én nem is nêzem, ti meg folyton ezen a, pontozósdin rinyáltok....
Azt hiszem, hogy olyan 8 hónapos volt, amikor először bulizni mentem. 2 emberes baba volt, mentem volna előbb is, ha nyugodtabb lett volna.
Kb 1,5 éves volt, amikor először mentem diszkóba. Én nagyon szeretek táncolni, erre felénk nem nagyon szerveznek bálakat, télen szabadtéri koncertek sincsenek, így maradt a retró diszkó.
Egyetemista koromban sem arról szólt a buli, hogy igyak és ismeretlen pasi ágyában ébredjek, ezért a mostani táncolós diszkózást sem érzem annyira súlyos vétségnek.
Nekem pl. a barátokkal összeülés/bográcsozás nem számít bulinak. Sokat lógunk velük együtt úgy, hogy mindenki gyereke ott van. Nekünk ez teljesen hétköznapi dolog.
Disco még létezik egyáltalán?
Buli alatt clubok, szórakozóhelyek éjszakai látogatását értem péntek, vagy szombat éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!