Mikor mentél először bulizni szülés után?
Miért lenne megkeseredett aki már nem vágyik buliba? :D
Nem úgy lett feltéve a kérdés, hogy "aki volt buliban szülés után, az mikor volt először", hanem általánosságban, ki mikor volt.
Gondolom a kérdező minden véleményre kíváncsi, másképp nem így teszi fel a kérdést, hanem úgy, hogy csak azok írjanak, akik voltak.
Mivel nem volt konkretizálva az sem, kinek mi számít bulinak, így nyilván sokféle vélemény van.
Én szülés előtt sem jártam már diszkóban pár éve (30 évesen szültem), fiatalon sokat voltam, de meguntam addigra, nem vonzott már. Dettó a beülős vagy az otthoni bográcsozós bulikat szerettem jobban.
Szóval dicoban - ha ezt érted buli alatt - nem voltam azóta. Azt hiszem, amúgy 4-4, 5 hós lehetett a babám, mikor elmentem egy lánybúcsúra kb. este fél 9-ig, aztán egy hónappal utána a lagzira, ott éjfélig voltunk.
11, miért lenne megkeseredett az, aki a bulizós korszakát rég lezárta mire gyereket vállalt?
Van más szórakozás is a világon.
A lányom 5 hónapos volt, amikor elmentünk egy szilveszteri buliba.
Vacsorás, élő zenés este volt, olyan bál jellegű. Anyatejes volt ekkor még a babám, hagytam otthon lefejt tejet, de az éjjeli első ébredésre (1óra) haza is értem.
A fiam a covid második hulláma alatt született, így akkor nem volt jó darabig semmi szórakozási lehetőség. Nem emlékszem, hogy mikor voltam először buliban, talán a lányom ovijának az óvodás bálján, akkor a kicsi már 1 éves volt.
Attól, hogy anya vagyok, még eljárhatok néha szórakozni.
Discoba soha nem jártam, nem szeretem. Felénk “bálakat” szoktak szervezni, persze ez nem a klasszikus értelemben vett bál. Általában élő zenés, vacsorás, utána bulival.
Nagyon szeretek táncolni és szeretem a jó zenét, úgyhogy nekem kell, hogy néha kikapcsolódjak. De ilyen buli általában fél évente egyszer van. Legutóbb februárban voltunk és augusztusban megyünk legközelebb.
Közben lesznek lakodalmak, de oda a gyerekek is jönnek velünk.
4 hónapos volt a kisfiam amikor elmentem a barátnőmmel bulizni.
Azóta havonta egyszer megyek bulizni vagy koncertre stb
Most 9 hónapos
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!