Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mentél először bulizni...

Mikor mentél először bulizni szülés után?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 23:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%

Miért lenne megkeseredett aki már nem vágyik buliba? :D

Nem úgy lett feltéve a kérdés, hogy "aki volt buliban szülés után, az mikor volt először", hanem általánosságban, ki mikor volt.

Gondolom a kérdező minden véleményre kíváncsi, másképp nem így teszi fel a kérdést, hanem úgy, hogy csak azok írjanak, akik voltak.

Mivel nem volt konkretizálva az sem, kinek mi számít bulinak, így nyilván sokféle vélemény van.

2022. máj. 10. 06:32
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
Hát én már kb egyetemista korom utántól csak az az "üljünk be valahova" típus voltam. 4 éve szültem, néha a barátnőmmel délután kimentünk, beültünk valahová és annyi. Táncikálni, bulikázni nem szeretek, szóval ennek függvényében csak mondjuk egy lánybúcsú keretében tudom elképzelni.
2022. máj. 10. 06:34
 13/34 anonim ***** válasza:
81%

Én szülés előtt sem jártam már diszkóban pár éve (30 évesen szültem), fiatalon sokat voltam, de meguntam addigra, nem vonzott már. Dettó a beülős vagy az otthoni bográcsozós bulikat szerettem jobban.

Szóval dicoban - ha ezt érted buli alatt - nem voltam azóta. Azt hiszem, amúgy 4-4, 5 hós lehetett a babám, mikor elmentem egy lánybúcsúra kb. este fél 9-ig, aztán egy hónappal utána a lagzira, ott éjfélig voltunk.

2022. máj. 10. 06:37
 14/34 anonim ***** válasza:
56%

11, miért lenne megkeseredett az, aki a bulizós korszakát rég lezárta mire gyereket vállalt?

Van más szórakozás is a világon.

2022. máj. 10. 06:50
 15/34 anonim ***** válasza:
8%
Inkább a részeges party face-ek pontoznak lefelé.
2022. máj. 10. 07:03
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

A lányom 5 hónapos volt, amikor elmentünk egy szilveszteri buliba.

Vacsorás, élő zenés este volt, olyan bál jellegű. Anyatejes volt ekkor még a babám, hagytam otthon lefejt tejet, de az éjjeli első ébredésre (1óra) haza is értem.

A fiam a covid második hulláma alatt született, így akkor nem volt jó darabig semmi szórakozási lehetőség. Nem emlékszem, hogy mikor voltam először buliban, talán a lányom ovijának az óvodás bálján, akkor a kicsi már 1 éves volt.

Attól, hogy anya vagyok, még eljárhatok néha szórakozni.

Discoba soha nem jártam, nem szeretem. Felénk “bálakat” szoktak szervezni, persze ez nem a klasszikus értelemben vett bál. Általában élő zenés, vacsorás, utána bulival.

Nagyon szeretek táncolni és szeretem a jó zenét, úgyhogy nekem kell, hogy néha kikapcsolódjak. De ilyen buli általában fél évente egyszer van. Legutóbb februárban voltunk és augusztusban megyünk legközelebb.

Közben lesznek lakodalmak, de oda a gyerekek is jönnek velünk.

2022. máj. 10. 07:08
 17/34 anonim ***** válasza:
78%
én nem voltam, konkrétan örülök ha egyben alhatok négy-öt órát.. Talán, majd ha nagyobb lesz a gyerek.
2022. máj. 10. 07:37
 18/34 anonim ***** válasza:
26%
Amikor legidősebb fiam 7 hónapos korában mentünk nászútra addig anyukám vigyázott rá . Kb 1 hét volt .
2022. máj. 10. 07:44
 19/34 anonim ***** válasza:
28%
Nme mintha ítélkezni akarnék, de ki hagy ott egy hétre egy hét HÓNAPOS gyereket? Ez több mint gáz.... Ennyire csak nem lehet útba egy csecsemő a saját szüleinek.
2022. máj. 10. 07:47
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

4 hónapos volt a kisfiam amikor elmentem a barátnőmmel bulizni.

Azóta havonta egyszer megyek bulizni vagy koncertre stb

Most 9 hónapos

29/N

2022. máj. 10. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!