Háromgyerekesek! Miért jobb 3, mint 2?
Mindig megmosolyogtat mikor az ilyen kérdések alá valaki gyors oda írja, hogy a TÁMOGATÁSOK miatt.. 😏
Igen, kedves 2# mindenki csak is kizárólag a támogatások miatt vállal x számú gyermeket..
Még véletlen sem jut eszedbe más opció..
Nem tagadom, vannak akik az miatt, de mindenkit ne vegyél egy kalap alá, mert nem helytálló.
Mi sokáig 2 gyermeket terveztünk, majd az első traumatikus terhesség-császár és egyéb komplikációk után sokáig mondtam, hogy nem biztos, hogy kiteszem magam még egyszer ennek. Hisz majdnem meghaltam, a gyerek csoda, hogy egyáltalán él és egészséges.
Aztán egyszer átkattant bennem a dolog és minden nehézség és félelem ellenére vágytam rá.
Ismét nehéz komplikált veszélyeztetett terhességem volt, komplikáció lépett fel, megint csak komplikált császár lett a vége. De már akkor tudtam, hogy szeretnék még egy gyermeket.
Folyton volt egy megmagyarázhatatlan érzés bennem, egy hiány, hogy még nem teljes a családunk. 🤷♀️
Nem árulok zsákba macskát. Baromi nehéz 3 gyermekkel, nehéz a gyereknevelés és csak hosszú idő múlva tudod meg jól csináltad-e, sokszor világgá szaladnék, de még is megérte. Akármennyire is fárasztó, sokszor fájdalmas fizikálisan is és lelkileg is, akkor is ők a mindeneim.
Támogatások miatt, jó vicc...
A csp 16.000 Ft, egy pár cipőre nem elég.
Azt hiszem a kérdésre igen nehezen tudok válaszolni. Viszont azért vagyok itt ,mert érdekeltek a válaszok. Miért ?
Mert mi is erősen ,hónapok óta beszéljük a férjemmel ,hogy mi lenne ha lenne egy harmadik gyerkőcünk. Nem szerettem volna ide írni ,hiszen mèg nincs tapasztalatom. Nem tudom ,hogy jobb e az élet 3 gyerekkel.
Viszont nem tudom ki írta azt ,hogy a támogatások miatt vállalnak.
Biztos ,hogy van olyan aki amiatt.
Mi nekünk eszünkbe sem jutott.
Egyszerűen azért merült fel ,mert szeretnénk nagyon. ☺️
Mindenünk megvan. Nincs szükségünk támogatásra ( ami idővel úgyis bedől ,mint minden más ) mi ebből szeretnénk kimaradni. Persze ameddig csak ez lehetséges .
A vágy miatt jött szóba.
De érdekes mert korábban ,úgy fél ève egyáltalán nem szerettem volna több gyermeket. Viszont azóta ,napi szinten beszélünk róla.
Tehát van ilyen is. Hogy egyszerűen "csak " amiatt szeretnénk ,mert vágyunk rá 😀 fura....
Kedves kérdező. Neked is 2 gyermeked van ? És elgondolkodtatok azon milyen lenne az élet 3 gyerekkel ?
YouTube-on sok vlog van ,ahol elmondják ,megmutatják milyen az élet 3 gyerekkel. Illetve itt gyakorin is sokat feltették a kérdést. Talán meg én is írtam ki róla ,korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!