Mit gondoltok azokról a szülőkről, akik verik a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
Nemcsak akkor, ha kitett valamit, hanem ha rossz kedvük van és a gyereken vezetik le a frusztrációjukat.2022. máj. 3. 22:12
2/26 anonim válasza:
Erre milyen választ vársz?
Természetesen minden normális ember elítéli ezt, mert aki ilyet tesz vagy egyetért vele, az beteg és ki kell vonni a társadalomból.
3/26 anonim válasza:
Na vajon mit? És egy jóízű elméleti szülő szidatáson kívül mi a kérdés célja?
4/26 anonim válasza:
XD ez a népszavazásos hasonlat tökéletes utolsó. Pont olyan bugyuta kérdés ez is, mint azok voltak.
5/26 anonim válasza:
Egyet ért Ön azzal, hogy a szülők verjék a gyereket?
6/26 anonim válasza:
MIt kéne gondolnom róluk? Én nem verném az fix.
7/26 anonim válasza:
Szíjjat kell hasítnyi a büdös kölkök hátábúl, abbú tanúnak! Engem is vert az apám 'oszt mégis ember lettem!
8/26 anonim válasza:
Minden egyes gyermekkönnyet ezerrel adjon vissza az élet annak,aki bántotta.
Kiszolgáltatott,gyengébb embert nem bántunk.
10/26 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem is értem... egy normális ember nem tesz ilyet. Az a gyerek olyan lelkisérült lesz felnőtt korára. A gyerekkor a legfontosabb az ember életében.
Pszichológiai kezelésre szorul.
Ha ilyet tudsz azonnal értesítsd a rendőrséget és a gyámhivatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!