Elvennéd a szülőktől a gyereket ilyen esetben? Mit lehet tenni ebben a szituációban?
Ma dolgozni mentem a Nyugati aluljárón át, és egy talán 6-7 éves kisfiú, piszkos, kinyúlt ruhákban, odajött, és a kezét nyújtva PÉNZT KOLDULT a járókelőktől...
Én teljesen kiborultam ezen, mégsem Indiában vagyunk... a szülők még csak lenne sem voltak az aluljáróban, fenn ücsörögtek a Nyugati téren... És ha valaki elviszi a kisgyereket, ha éri valami?
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Rendőrt kellett volna hívnom? Gyámügyet?
És hosszabb távon? Mi a jobb egy ilyen kisgyereknek? Elvenni őt a szülőktől? (gondolom, az úgysem történik meg...)
A családból kiemeles az utolsó, amit twhet a gyerekvedelem, hiszen minden törvény azt tamogatja a gyerek családban élés jogát.
Ezek igy tarhalnak, nincs ezen semmi meglepő, otthon van kóla stb nyugodj meg. Iskolába is járhatna ennyi idosen egyedul, nem kell a szülőnek mindig a kezét fognia, ott voltak ők is.
Ezek igy élnek.. Mindenhol. Gyerekkel kuncsorognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!