Megbocsajtanatok?

Figyelt kérdés

A férjem tegnap egy vita hevében azt mondta hogy semmirekellő vagyok én csak itthon vagyok GYEDen.

Persze aztán bocs anatot kért ma.

Csak hát ilyet mondani... :(

2022. ápr. 28. 10:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

17. Az én férjem is kemény, fizikai munkát végez :)

Mégis sokkal inkább mennék néha oda, mint az egésznapos sírást és szenvedést hallgassam :D

2022. ápr. 28. 11:28
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vissza a kommenteket, de nekem ez okozna törtést a kapcsolatunkban.Nyilván nem válást, viszont biztos otthagynám egy-két napra a gyerekkel magába, üres hűtővel,tele szennyeskosárral, esetleg 1 napig előtte nem is takarítanék.Had tudja meg mi az a semmittevés otthon.:D

Amúgy én megcsináltam.1 év után, nem ilyen durva szövegkörnyezetben, de megkaptam hogy nekem ez a dolgom.Na akkor egy nap úgy jött ki, hogy el kellett utaznom és nem értem haza aznap:D:D Azóta rendeződött a dolog.Párom nagyon örült nekem, szerintem sose volt még olyan boldog mint mikor másnap hazaértem:D:D

2022. ápr. 28. 11:46
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésre válaszolva amúgy én simán. Mindenki beszél hülyeségeket, főleg felpiszkált idegekkel. Meg kell beszélni aztán haladni tovább
2022. ápr. 28. 11:59
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
A semmirekellő szó miatt azért haragudnék. Oké, hogy azt gondolja, hogy otthon nem csinálsz semmit, ezzel sok férfi van így. De a semmirekellő azért erős. Én is otthon hagynám a gyerekkel egy napra. Az én férjemnek nem kéne több egy napnál, mert már ha 2 órát elvagyok a körmösnél vagy valahol, hív hogy mikor érek haza. Neki elég nagy bünti lenne 1 nap :D
2022. ápr. 28. 12:25
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

Bakker, kerdezo, 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nem azt mondtuk, hogy a ferjed munkehelyere menj 🙄🙄

Vannak gondok nalad is, nem kicsik.

2022. ápr. 28. 13:45
 26/29 A kérdező kommentje:
Istenem. Nem nincs velem gond hanem a párom szokta ezt mondani hogy cseréljünk hogy ő marad itthon 1 napot én meg menjek az ő munkahelyere dolgozni.
2022. ápr. 28. 13:48
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
Es te ezt igy szo szerint ertelmezed ??
2022. ápr. 28. 14:05
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gyeden vagy, vagy gyesen?
2022. ápr. 28. 14:27
 29/29 anonim ***** válasza:
67%
Az én férjem bocsánatot sem kért volna érte. De ne én legyek a követendő példa. Viszont az szerintem megbocsájtható, ha egyszer kicsúszik a száján és fel is fogja, hogy tahó volt. Ő is ember, lehet frusztrált, hibázhat. Gondolom, anyukák is tudnak olyat mondani, amit nem kellene.
2022. ápr. 30. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!