Megbocsajtanatok?
A férjem tegnap egy vita hevében azt mondta hogy semmirekellő vagyok én csak itthon vagyok GYEDen.
Persze aztán bocs anatot kért ma.
Csak hát ilyet mondani... :(
Sajnálom :(
Ha ilyet vagy hasonlót mondana a férjem megmondanám, hogy na akkor most cserélünk… csak egy hétre, meg ne szakadjon nagyon, aztán beszélgethetünk.
Nekem egyszer mondta azt a férjem, hogy nekem mindenre van időm, egész nap csak pihenek, miközben ő dolgozik állandóan. (2 ! kicsi gyerekkel vagyok itthon).
Az azt következő napokban miután hazaért én felvonultam az emeletre, filmeztem, fürödtem, hajat mostam stb, rá hagytam a 2 éves és a 2 hónapos gyereket :)
Azóta egyszer sem mondta, hogy nekem milyen jó dolgom van itthon egész nap :D
Egyszer úgy jött haza a férjem a munkából, hogy teljesen fel volt lázadva, mert a munkatársa mesélte neki, hogy az nem járja, hogy a férfi amellett, hogy dolgozik felkel a babához éjszaka, ezért ő a frissen született gyereke óta külön emeleten alszik, mert neki kell (!) a 8 óra alvás :)
Elmagyaráztam az én drága férjemnek, hogy nálunk meg az nem 'járja', hogy ő megcsinálja a gyereket, én hordom ki, én szenvedem meg a szülést, én vagyok vele itthon egésznap, és ő szart se csinál. Azt a gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem gondozni is, hiszen ránk van utalva. Nem csak magamnak szültem a gyereket, igenis szüksége van apát a is. És igenis néha kelni fog ő is, hiszen nekem is kell (?!) a pihenés :) (tápszeres a babánk)
Nem is értem ezt a felfogást, amivel a kedves munkatárs rendelkezik.. én megmondtam, hogy a gyerekeimnek apa kell! Nem a pénz minden! Ha ezt nem is gondolja, akkor akár el is válhatnánk, hiszen úgyis csak én lennék a gyerekeknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!