Mit tegyek, ha nem hiányoznak a gyerekeim?
11, 9 és 5 évesek.
1,5 hónapig az ország egyik végéből a másikba kellett mennem a munkám miatt. 4 hete vagyok itt, és szinte semennyire nem hiányoznak. Hazamenni nem tudtam, mert csak szombaton és vasárnap van szabadnapom, és azt vettem észre, hogy nem is bánom.
Nem hiányoznak és nincsenek ott. Mi a baj? Ez egy ideális állapot.
Ha hazaérsz, akkor lesz kérdés, hogy elvágyódsz-e. Vsz addigra kipihened Magad. Több mint 10 év örök 24 óra munka után (mert a család az) mért be örülnél 4 hét emberi életnek?
12!
Lehet az is. Mindenesetre folyamatos figyelem, állandó tennivalók....Igencsak fárasztó lehet. Pláne 11 év után, úgy, hogy két másik gyerek is érkezett.
Nem maguk a gyerekek általában a gond, hanem a logisztika munka mellett, hárman három helyre, különórák, folyamatos teendők.
Minden extra sokk nélkül el tudom képzelni, hogy èlvez valaki 4 hèt nyugalmat (amikor mellesleg azért dolgozik, de mondjuk munka után tud picit nyugton lenni, esetleg elolvasni egy könyvet stb). Főleg hogy a gyerekek jól vannak.
Más lenne ha pl egy kórház vagy vmi tragédia miatt bizonytalan időre nem találkoznánk velük.
11, 14, ha az ember szeret valakit, az a gondjaival együtt is hiányzik. Ezért maradnak benne emberek bántalmazó kapcsolatokban és ezért hiányzik a legnehezebb gyerek is a szüleinek, szeretteinek.
Ha a kérdezőnek nem hiányoznak, nem aggódik értük, nem ölelgetné meg őket párszor, akkor nem szereti őket. A hiány a szeretet biztos jele.
:DD 16os, persze, szerintem is van olyan alkat, akinek nem hiányoznak a szerettei egy hónapig. Még egy pár órát, talán egy napot, na de több napot, hetet, hónapot?
Kérlek! Nincs ilyen típus. Logikusan levezetve: akit szeretünk annak vágyunk a társaságára. Azért szeretjük, mert jó érzés vele lenni. Ha jó érzés, akkor miért ne vágynánk rá, hogy jó legyen nekünk a társaságában??
Írd ki párkapcsolat témában, hogy, 5 hónapja nem hiányzik a párom, vagy képzeld el, hogy neked mondja a párod, hogy nem hiányzol neki!
Ez egészen egyszerűen nem logikus, ez nem alkat kérdése. Ami jó, abból többet akarunk, és sajnáljuk, ha nem kaphatunk belőle többet, vágyunk rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!