Mit tegyek, ha nem hiányoznak a gyerekeim?
Figyelt kérdés
11, 9 és 5 évesek.
1,5 hónapig az ország egyik végéből a másikba kellett mennem a munkám miatt. 4 hete vagyok itt, és szinte semennyire nem hiányoznak. Hazamenni nem tudtam, mert csak szombaton és vasárnap van szabadnapom, és azt vettem észre, hogy nem is bánom.
2022. ápr. 26. 17:45
1/18 anonim válasza:
Van ez így. Sokszor akkor dobben rá az ember, hogy mégis hiányoztak, amikor újra látja őket.
4/18 anonim válasza:
Ne tegyél semmit, ha jól érzed magad a családod nélkül, akkor élj távol tőlük. Hidd el, nekik sincs szükségük egy ilyen szülőre.
6/18 anonim válasza:
De ha valaki előre tudja, hogy nem akar gyereket, akkor az meg baj.
7/18 anonim válasza:
Az ember nem tudja SOSEM előre, mit fog gondolni, érezni egy számára új helyzetben!
Egyébként ha nem hiányoznak, csak annyit árul el, hogy nem volt velük szoros, bizalmi kapcsolatod, nincs kötődés.. és igen, ez gáz, mert azt mutatja, hogy rossz szülő vagy.
9/18 anonim válasza:
Igen nekem hiányoznak 2 nap után us, nem hogy 4 hét.Bocsássatok meg,pontoztatok le, de akinek nem hiányoznak 4 hét után a gyerekei annak kár volt szülni.
10/18 anonim válasza:
szerintem apuka írta a kérdést aki ugye nem tud szülni. még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!