Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez szules utani depresszio lenne?

Ez szules utani depresszio lenne?

Figyelt kérdés
2 hete szultem. Egyedul vagyok otthon a babammal,a ferjem egesz nap dolgozik estig a sajat vallalkozasaban. Rettegek amikor hallom hogy elkezd sirni a baba vagy tekereg mert fajhat a pocija. Amikor oltoztetni kell hatszor leizzadok,ver a szivem szaporan. Ejjelente alig merek elaludni es sirni tudnek egesz nap. Felek nehogy valamit rosszul csinaljak. A parom nem igazan veszi ki a reszet,sot mjntha mostanaban meg kevesebb idot is toltene itthon el.Mikor mulik el ez az erzes?Egy csődtömegnek erzem magm...
2022. ápr. 25. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább baby blues. A szülés utáni depresszióhoz hosszútávon kell fennállnia ezeknek a gondolatoknak.

Egyszerűen szerintem igényelnél kicsivel több pihenést és a férjedtől több törődést. Lehet benne úgy csapódik le, hogy megszületett, realizálta, hogy meg kell adnia mindent, ezért többet dolgozik

2022. ápr. 25. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem akkor múlt el, mikor a kicsit nem kellett egész nap szórakoztatni, jobban elvolt egyedül.

De egyébként még mindig tudok nagyon fásult lenni, sokszor nincs kedvem játszani vele, 11 hónapos lesz.

Igazából hulla fáradt is vagyok, születése óta 6 milliószor kel éjjel, soha nem tudtam mellőle kiszakadni, majdnem 1 éve a 4 fal között ülök. Párom nem tud vele mit kezdeni, pánikba esik ha kettesben marad vele, ezért 1 órára sem tudtam kimozdulni nélküle. Sokszor felkelni sincs kedvem, minden nap ugyanaz. Hol sírósabb a gyerek, hol jobban elvan. Talán ha visszamegyek dolgozni másképp lesz.

Együttérzek egyébként.

2022. ápr. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!