Ez szules utáni depresszio lenne?
Figyelt kérdés
3 hetes a kisfiam, eddig mindig okes volt, de ezen a heten annyira rossz napjaim vannak es nem tudom miert. Ma a legrosszabb, mar mosogatas kozben a siras kerulgetett. Kedvetlen vagyok és nem ertem magam. De nem az van, hogy ne tudnam ellatni a kisfiamat vagy ne akarnek vele foglalkozni, mert természetesen de es imadom ot, ettol fuggetlenul nem erzem jol magamat. Ugy erzem neha, mint terhesseg alatt, amikor minden apro hulye dolgon sirni tudtam. Ma felhivott a ferjem, hogy munka utan par baratjaval beulnek valahova egy kicsit, kesobb fog jönni. Persze mondtam neki, hogy menjen nyugodtan, mert tenyleg igy gondolom, de utana sirva fakadtam. Ez szules utani depresszió jele lehet hvagy csak ez most egy ilyen het es a hormonok szorakoznak velem?2022. márc. 4. 13:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez még nem depresszió, csak baby blues, elmúlik hamar.
2/6 anonim válasza:
Mennyit segít amúgy a férjed? Sokat dolgozik? Nem csak arról van szó,hogy tökre magadra vagy hagyva?
4/6 anonim válasza:
Én szülés után teljesen jól voltam, kifejezetten jól, majd elmentem a hat hetes kontrollra, ott is rendben volt minden, majd hazamentem és bőgtem. Nem tudom miért, nem volt semmi kézzel fogható bajom, csak olyan letargia jött rám.
Pár nap alatt elmúlt. Azt hiszem, ez lehet a babyblues.
6/6 A kérdező kommentje:
Baby blues? Na erről nem is hallottam meg, de utánanézek. Remeltem, hogy nem szules utani depresszió ez.
A ferjem sokat segit, az első másfél hetben itthon volt o is velunk es homeofficeban dolgozgatott, szóval nemreg ment vissza dolgozni rendesen. Altalaban 5 utan er haza es ilyenkor mindig ő van a babaval egy darabig, aztan o szokott vacsorat is csinalni stb. Sokat segít szerencsere, szoval nem mindent nekem kell csinalni.
2022. márc. 4. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!