Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki csak egy gyereket vállalt...

Aki csak egy gyereket vállalt az miért döntött így, nem bántam meg?

Figyelt kérdés
Kisfiam már 5 éves de a mai napig borzasztó eleven, nincs türelmem még egyszer végigcsinàlni az egészet, de bánt is, hogy nem lesz tesója..Férjem se igazán akar másikat, azt mondta rám bízza a döntést.
2022. ápr. 24. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fél év múlva 40 leszek, 2.5 hetes a fiam, nem szeretnénk többet, nem is vagyok már fiatal, a terhessegem is nehéz volt, a szülés is.. Ennyi az ok. Persze ha adott esetben védekezés mellett becsuszna, bár én ebben nem hiszek, nem fogjuk elvetetni de nincs több baba tervben
2022. ápr. 24. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem döntés volt, egyszerűen nem sikerült többször teherbe esnem.
2022. ápr. 24. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így vagyunk mi is kerdező. Csak nálunk még nincs 5 éves.

Néha eljátszok a gondolattal, neveken gondolkozom, aztán jön egy nehéz nap, és soha többé nem akarok

2022. ápr. 24. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a terhességnél tudtam, hogy nem akarok másodikat. A szülés már csak hab volt a tortán. A gyerekneveléssel elbírnék mégegyszer.
2022. ápr. 24. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon szép terhesség, könnyű gyors szülés, minta baba, kezdettől jó alvó, sokat mosolygó, magában jól elvan, akkor sír, ha éhes, nem beteges.

Mégse jön szóba másik:

Ennek az egynek mindent meg tudunk adni, kettőnek már nem menne. Ha hirtelen örökölnénk, akkor esetleg jöhetne. De nem fogunk, nem olyan a családunk.

2022. ápr. 24. 14:07
 6/10 A kérdező kommentje:
És titeket szoktak kérdezgetni mikor lesz második? Engem annyira zavar ez, nyilván mert még én se vagyok biztos a dolgomban
2022. ápr. 24. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerettünk volna másodikat, de nem sikerült.
2022. ápr. 24. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi eredetileg 3at akartunk. Aztán az első betegen született...Én nagyon sokáig szerettem volna másodikat. Depressziós lettem szinte...de beláttam,hogy nekünk ezt a gyereket kell az életben elindítani,ami nem lesz egyszerű.

Valamint ismerek olyan családokat,ahol sorban születtek a beteg gyerekek. Azt semmiképpen nem akartuk.

Szóval egy maradt. Most 6 éves kislány. 3 hetes korától májbeteg volt 3 éves koráig, és autista.

Az első tiszta vérképet 2 hete produkálta! A legeslegelsőt!

Ezt mégegyszer nem tudnám végigcsinálni,az tuti. A 6 év alatt már 12x voltunk 1-1 hetet kórházban...

2022. ápr. 24. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2 gyerekünk van majdnem 3 év korkülönbséggel. De még így is megkapjuk, hogy "nem lesz 3.?"😄 Több már nem lesz.
2022. ápr. 24. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért lett egy, mert kettő nem lehet. De, bánom, hogy nem lehet. Csak befolyásom nincs rá.
2022. ápr. 26. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!