Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lehet albérletbe...

Milyen lehet albérletbe gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata?

Bármi érdekel, ezért nem írtam konkrét dolgokat.

2022. ápr. 21. 11:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
16. Nem nyomaszt, hogy nem hiszed el, mert évekig az ilyeneknek intéztem az ügyeit. Akik állítják mennyivel jobb a hitel, aztán jön a pofára esés. Én veled ellentétben nem állítottam, hogy az albérlet jobb, mindkettőnek megvan ugyanis az előnye és a hátránya is. Te ugattál egyből, hogy buta, hülye vagyok, megkérdőjelezed, hogy tapasztalatból beszéltem. Ha nem hiszed el, hát így jártunk. Az teljesen nem mérvadó, hogy te Németországban mennyit fizettél. Lehet szobában is élni. Én is tudnék ahol élek fele áron bérelni, de szeretjük, hogy szép helyen élünk. Igaz én nem is raktárosként dolgozok. Ettől nem lesz igazam, de én nem hülyéztem, butáztam le senkit. Ez legyen a te szegénységi bizonyítványod. Szép napot, jó puffogást! :)
2022. ápr. 21. 16:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekünk jó tulajunk volt, mi rendesen fizettünk, a lakást karban tartottuk, én csakis jó emlékeket őrzök az albérletes időkről. Sőt, a konyhát, erkélyt ott imádtam, szemben a mostani lakohelyemmel.
2022. ápr. 22. 09:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi albérletben vagyunk 3 gyerekkel. A házamban az exem lakik, aminek a fele az én tulajdonom. Hosszú történet, hogy miért alakult így.

Mi nem érezzük hátrányát, nagyon normális a tulaj meg jól is keresünk.

2022. ápr. 23. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!