Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenne vajon igény egy mese-fel...

Lenne vajon igény egy mese-felolvasó csatornára a youtube-on?

Figyelt kérdés

Szépen tudok mesét olvasni, és ma mikor olvastam a gyereknek felmerült bennem, hogy ha felvenném, lenne-e igény rá, hallgattatnák-e az anyukák, aki pl nem szeret mesét olvasni, vagy nem tud olyan szépen hangsúlyozva, "mesésen" olvasni.

most tegyük gélre, hogy csak szerintem tudok vagy tényleg, feltételezzük, hogy nem hazudok és tényleg, tetszik nektek az olvasási módom, akkor hallgatnátok-e

2022. ápr. 19. 19:59
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
48 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
tegyük gélre - természetesen tegyük félre akart lenni :D
2022. ápr. 19. 20:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már van ilyen, de ha kedved, időd van és örömet okoz akkor csináld.
2022. ápr. 19. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kell valami plusz hozzá. Pagonynak van ilyesmi (keress rá, hogy Pagony mesék). Ott szimpi, hogy van minimális animáció, képek.
2022. ápr. 19. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
Persze, hogy van rá igény. A mai szülők többségének még egy nyomorult mese felolvasása is fárasztó feladat lenne.
2022. ápr. 19. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Azt nem tudom, hogy mesére lenne-e igény, de ha mondjuk regényeket, novellákat is jól tudsz felolvasni, akkor én vevő lennék rá.
2022. ápr. 19. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hobbiból csinálhatod, szerintem lennének is rá vevők.
2022. ápr. 19. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Részemről nem. Azért azt elég szomorúnak tartom, ha már a könyvből felolvasott mesét is inkább a youtubera bíznák a szülők...
2022. ápr. 19. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

#7: annak lehet jó, aki nem nézetne youtubon mesét a gyerekkel (mint a bogyóbabóca) de valamiért mégis le kell kötni a gyereket. Amúgy erre vannak hangoskönyvek.

Szerintem licenc köteles egyébként, nem lehet csak úgy felolvasgatni a könyveket.

2022. ápr. 19. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
7 Hát sajnos pedig egyre több alternatívát találnak ki hogy ne kelljen olvasni. Van könyv sorozat jó drágán amihez van ilyen mütyűr ami felmondja a mesét. Van ingyen hívható telefonszám ahol meséket mondanak. 😔
2022. ápr. 19. 21:00
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

7! Ugyanez a véleményem. Ez már azért gáz,ha már a mesét is úgy hallgattatja meg a gyerekkel,hogy más olvassa fel. Nehogymár ennyi ideje ne legyen a saját gyerekére basszus..

Írom úgy,hogy nekem autista a lányom, és bizony hetekig-hónapokig kell ugyanazt a mesét olvasnom. Minden este.

De eszembe se jutna inkább benyomni a youtube-ot!

2022. ápr. 19. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!