Lenne vajon igény egy mese-felolvasó csatornára a youtube-on?
Szépen tudok mesét olvasni, és ma mikor olvastam a gyereknek felmerült bennem, hogy ha felvenném, lenne-e igény rá, hallgattatnák-e az anyukák, aki pl nem szeret mesét olvasni, vagy nem tud olyan szépen hangsúlyozva, "mesésen" olvasni.
most tegyük gélre, hogy csak szerintem tudok vagy tényleg, feltételezzük, hogy nem hazudok és tényleg, tetszik nektek az olvasási módom, akkor hallgatnátok-e
#7: annak lehet jó, aki nem nézetne youtubon mesét a gyerekkel (mint a bogyóbabóca) de valamiért mégis le kell kötni a gyereket. Amúgy erre vannak hangoskönyvek.
Szerintem licenc köteles egyébként, nem lehet csak úgy felolvasgatni a könyveket.
7! Ugyanez a véleményem. Ez már azért gáz,ha már a mesét is úgy hallgattatja meg a gyerekkel,hogy más olvassa fel. Nehogymár ennyi ideje ne legyen a saját gyerekére basszus..
Írom úgy,hogy nekem autista a lányom, és bizony hetekig-hónapokig kell ugyanazt a mesét olvasnom. Minden este.
De eszembe se jutna inkább benyomni a youtube-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!