A Speakboard felolvasó szoftverrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! Miért nem működik?
A portable verziót használtam vagy két évig, de egyszer csak nem működik. És ugyanez játszódott le, az előtt két évvel is és csak a win7 újratelepítése oldotta meg a problémát. Indításnál épp hogy felugrik a jobb alsó sarokban a narancs színű kis ablak és hirtelen el is tűnik (sokkal gyorsabban, mint amikor működött).
Kipróbáltam a "hagyományos" installálós verziót is, de az már két éve sem működött, csak 15 napig. Akármit állítok be dátumnak regfájlokban, lejár a 15 nap.
Megjegyzem, meg is venném az eredeti működő verziót, de mivel már ez nem lehetséges, ezért csak így lehet megoldani.
Kérlek, segítsetek. Mitől romolhat el a portbale verzió? És mi szerepel a két regfile-ban a telepítős verziónál azoknál, akiknél működik?
Köszönöm!
"Köszönöm, de működik win7 alatt is, évekig jó volt. "
Mázli. A Speakboardot nem Windows 7-re tervezték.
"Csak most "elromlott""
Feltehetőleg kapott valami olyan rendszerfrissítést, ami végleg betett neki.
Köszönöm, a kompatibilitást végigpróbáltam.
Azért is gondolom, hogy működnie kellene, mert a telepítős verzió működik 15 napig, de a hozzá való "crack" -ami 2 regfájl-, már nem.
Azért is kérdtem, hogy akinél esetleg megy, nézze már meg, hogy nála mi szerepel a két registryben. Bár, valószínűnek tartom, hogy mindenki a portable-t használja..
Néztem, nem volt rendszerfrissítés sem és mást sem találok, ami a keveredést okozhatja.
Speakboard alternatívák után még nem keresgéltél?
Magyarországi képernyőolvasó felhasználók felmérése - 2014. | Akadálymentes web [link]
Magyarok által leggyakrabban használt képernyőolvasó pogramok: [link]
Informatika a Látássérültekért Alapítvány [link]
12 Apps That Help People with Speech and Communication [link]
Köszönöm a tippeket! egyszer már nekifutottam, de a speakboard visz mindent. Elképesztő, hogy 17 éve sikerült megalkotniuk a szerintem legjobb ilyen jellegű alkalmazást. Lehet, hogy túl robotikus, de a többinél az a jellemző, hogy vagy nem tudok rá odafigyelni, vagy egyszerűen zavaró, ha hosszabb ideig kell hallgatnom.. A Speakboardnál nincs ilyen probléma.
Egy próbát azért teszek velük, de ha nem lesz megoldás, jó eséllyel win újratelepítés lesz.
Pár éve a Microsoftnak sikerült egy emberibb hangot összehoznia. Szerintem persze.
Itt van egy Tutorial videó arról hogyan készíthetsz Microsoft Noémivel hangoskönyvet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!