Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem fura amikor...

Csak szerintem fura amikor megosztja valaki az ultrahang fotóját a neten?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor valaki kirak egy ultrahang fotót és mellé írja, hogy "várunk nagyon hercegnőnk/hercegünk".Valamiért annyira bizarrnak érzem, általában ki is követem az ilyen embereket, azt pedig külön nem értem amikor az ismerősök kommentelik az ilyen képekhez, hogy pl.egy az egyben az apja a kicsi vagy a nagyanyja. Nem is látszik ezeken a képeken úgy igazán semmi. Ha van köztetek olyan, aki posztolt ilyen képet miért tetted? Nem fordult meg a fejedben, hogy vannak olyan ismerőseid, akik nem kíváncsiak a méhedről készült fotóra, amin éppen csak elkezdett kifejlődni a gyereketek?
2022. ápr. 19. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Feltűnési viszketegség egyértelműen.

Ezek az emberek azt hiszik, hogy más kíváncsi rájuk meg a napi szintű up date-re az életükről.

Van ilyen kolléganőm nőm is, amúgy fogalma sincs róla, hogy már mindenki levette róla a követést, így nem látjuk már mit csinál, mert baromira untuk.

Pár kép belefér, de a napi szintű szereplési vágy gyerekkel meg anélkül, beteges.

2022. ápr. 19. 19:59
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem tartom jó ötletnek. Szerencsétlen gyerek még meg sem született, de már tolják fel az uh meg a 4D-s képeket. Biztos nem mutogatnám a méhem belsejét. De ez ma már mindennapos, a legtöbb gyereket váró ismerősöm posztol erről. Van aki minden orvosi vizsgálat után. Mondjuk, erre az egészre egy kutyabolond ismerősöm rá tudott verni azzal, hogy a vemhes kutyájának az uh képeit posztolta valami olyasmi szöveggel, ogy apa kicsi kincse hamarosan anyuka lesz.
2022. ápr. 19. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

"Nem fordult meg a fejedben, hogy vannak olyan ismerőseid, akik nem kíváncsiak a méhedről készült fotóra, amin éppen csak elkezdett kifejlődni a gyereketek?"

Ööö, nem 😂 Valahogy nem szoktam azon gondolkodni, hogy melyik ismerőseim, mire NEM kíváncsiak, ahogy szerintem ők sem gondolkodnak rajta, hogy én kíváncsi vagyok-e rá, hogy milyen autójuk van, vagy mekkora halat fogtak. Én, ha valamire nem vagyok kíváncsi, akkor nem veszel róla tudomást, de az, ha valamire nem vagyok kíváncsi, messze nem jelenti azt, hogy zavar is. Csak nem érdekel. Továbbgörgetek, és két perc múlva arra sem emlékszem, hogy valaha láttam.

Vagy te minden posztod előtt mérlegeled, hogy arra kíváncsi-e minden ismerősöd?

Egyébként egy sima uh képen mégis mit látsz a méh belsejéből? Szürke foltokat. Ugye tudod, hogy valójában nem úgy néz ki? De még egy 4D képen se lehet igazából túl sokat látni a környezetből, és őszintén nem értem, mi benne a zavaró.

2022. ápr. 20. 06:53
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor miért rakod ki? 😄
2022. ápr. 20. 06:57
 15/23 A kérdező kommentje:
#13 Persze nem szoktam mérlegelni ilyen szinten és tuti biztos, hogy van, akit nem érdekelnek az én dolgaim és ki is követ, ha úgy van, de törekszem arra, hogy ne posztoljak ízléstelen dolgokat. Ha valaki az újszülött babáját rakja ki (persze nem közvetlen a születés utáni percekben készült fotókra gondolok) az teljesen normális és érdekel is szerintem sok embert, de a fejlődésben lévő magzat és az anyuka méhe olyan dolog, ami szerintem ennél sokkal bensőségesebb dolog, egyszerűen nem való oda. Családon belül, ha valaki megmutatja az rendben van, de pl.egy munkatárstól nekem meredek.
2022. ápr. 20. 07:06
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Én még a hatalmas csupasz terhes hast sem értem, mikor valaki kiteszi így magát.

Az végképp otthonra tartozik már...

2022. ápr. 20. 07:11
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is furcsa. Szerintem ez csak a szűkebb családra tartozik. Olyat is láttam már, hogy már a nagyon korai terhességet megosztják a közösségi oldalon, pedig olyankor még bármi történhet. Mindenkinek szíve- joga eldönteni, hogy mit tesz ki, de szerintem ennyire nem szabadna kitárulkozni. Az is furcsa nekem, mikor a kajákat kiteszik, meg kiírják, hogy hol vannak éppen, hova utaznak éppen, stb (tudom, ez már nem a kérdéshez tartozik).
2022. ápr. 20. 09:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem a kérdéshez tartozik, de szerintem is fura. Külön imádom amikor "véletlenül" úgy fotózzák le az étteremben az asztalt kaja után, hogy látszódjon a számla és kiteszi sztoriba 😅 Szerencsére csak azt hiszem 2x láttam ilyet, de épp elég is volt. Egyébként én azt szeretem, ha valaki nyaralós vagy esküvőről, babáról tesz ki néha-néha fotót, hisz sokan távol élnek vagy szimplán kedvelem őket, de ritkán beszélünk és jó látni a boldogságát. Nem az van, hogy minden poszt idegesít és mindenkit kikövetek, hanem csak a feltünési viszketegség zavar.
2022. ápr. 20. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Én is azt kedvelem, ha valaki időnként jelentkezik egy-egy aranyos, ízléses fotóval. De sok olyan ismerősöm van, akik minden nap posztolnak magukról teljesen ugyanolyan képet. Egyikük a kutyájáról minden nap, pedig semmit sem változik a kutya. 😀Olyan ismerősöm is van, aki mikor várandós volt, az ultrahang és pocakos fotókon kívül még a babakocsiról is kitett képet.
2022. ápr. 20. 09:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van, valaki minden nap kirakja magát, már az se fog senkit érdekelni, ha valami nagy dolgot oszt meg.

Pont azért, mert mindenki letörli meg ki követi.

Azzal semmi baj nincs, ha valaki pl kirakja, hogy megszületett a gyereke, vagy esküvő volt stb, mert az információ, és az tényleg valakit érdekelhet.

De az ilyen random tükör szelfik pl iszonyat kínosak.

2022. ápr. 20. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!