Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem fura amikor...

Csak szerintem fura amikor megosztja valaki az ultrahang fotóját a neten?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor valaki kirak egy ultrahang fotót és mellé írja, hogy "várunk nagyon hercegnőnk/hercegünk".Valamiért annyira bizarrnak érzem, általában ki is követem az ilyen embereket, azt pedig külön nem értem amikor az ismerősök kommentelik az ilyen képekhez, hogy pl.egy az egyben az apja a kicsi vagy a nagyanyja. Nem is látszik ezeken a képeken úgy igazán semmi. Ha van köztetek olyan, aki posztolt ilyen képet miért tetted? Nem fordult meg a fejedben, hogy vannak olyan ismerőseid, akik nem kíváncsiak a méhedről készült fotóra, amin éppen csak elkezdett kifejlődni a gyereketek?
2022. ápr. 19. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem, szerintem ez már az ízléstelenséget súrolja erősen.
2022. ápr. 19. 18:58
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Engem sokkal inkabb fusztral mikor napi szinten a mindentol is maszatos gyereket kell neznem,vagy "ugyanazt" a kepet 5 fele szogbol. Megertem,hogy aranyos,de a maszatos arc minden szamomra, csak nem gusztusos es nem az internetre valo. Ezeknek az a legrosszabb mikor felkoszontik a gyereket q facebookon,holott meg csak beszelni sem tud a gyerek.

En is torlom vagy kikovetem ezeket az embereket es szandekosan nem osztok meg semmit,mert ahogy en sem, ugy mas sem kivancsi a piszkos,maszatos,nyalcsorgatos gyerekemre.

Nekem is van egy 6 honapos kislanyom,de eddig egy kepet osztottam meg rola storyban,de az is kulturalt volt. Senkinek semmi koze hozza, ott van a csaladi csoport,pont erre valo.

2022. ápr. 19. 19:01
 3/23 anonim ***** válasza:
24%
Ez legyen életed problémája 😅
2022. ápr. 19. 19:01
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is nagyon bizarr. Én nem örülnék neki, ha mindenki azt nézegetné, ami tulajdonképpen a méhem belseje. Szerintem nagyon intim, otthonra való inkább a család számára.
2022. ápr. 19. 19:05
 5/23 A kérdező kommentje:

#3 Sajnos nem az, de gondolom nem csak életem problémájáról tehetek fel itt kérdést.🙂

#2 Jajj, igen a felköszöntések is az agyamra mennek. Mi játszódik le ilyenkor a fejekben vajon? A maszatos gyerekről képet kirakni, pedig ezeknél is gázabb.

2022. ápr. 19. 19:08
 6/23 anonim ***** válasza:
54%

Semmi bizarrt nem érzek benne. Sose gondoltam úgy ismerősöm uh képére, mint a méhe belsejére. Szerintem az a bizarr, aki erre asszociál.

Nekem ez egy olyan dolog, hogy ilyen módon szeretnék megosztani az örömüket. Nem látok bele többet és pláne nem gondolom túl..

2022. ápr. 19. 19:09
 7/23 A kérdező kommentje:
#6 Lehet, hogy te nem gondolsz ilyenkor arra, de ez nem asszociáció, hanem valójában a méhe belseje. Sokan egy aranyos képpel osztják meg örömüket és azzal nincs is semmi gond, nem ízléstelen.
2022. ápr. 19. 19:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Fogalmam sincs,de kozben eszembe jutott,hogy ezeknel meg az a legrosszabb mikor az anyuka magarol is napi szinten pakolja ki a kepeket es a ferjrol,hogy epp mit csinalnak. Nekem konkretan van egy ilyen ismerosom es szerintem nem is tudja,de a ferje mindenkinek pletykal,hogy az agyban is konyorogni kell,hogy a gyerekkel foglalkozzon vagy csak egy tanyert kivigyen,de a facebook,na az tele van a boldogsagukkal.

Viszont szamomra a legmegdobbentobb az ugye a maszatos gyerekek egyike volt,ahol minden kepen latszodott,hogy nem eleg hogy a szaja keze tiszta csoki es kosz,de a ruhaja is koszos volt es a kornyezet amiben voltak mikor a kepek keszultek,putri. Nem szegenyseg,hanem putri,igyenytelenseg,de persze az o facebookja is tele volt a gyerekrol es a magarol keszult fotokkal.

2022. ápr. 19. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
Az az igazság, hogy au elmúlt időben annyit fejlődött az ultrahang technika, hogy pl a 4D és 5D felvételeken tényleg tisztán látni mindent... A babán kívül is... És ez sokszor valljuk be nem túl szép látványra.
2022. ápr. 19. 19:18
 10/23 anonim ***** válasza:
36%

Mindenki olyan fotót oszt meg, amilyet akar. Ha nem tetszik, görgess tovább!

Szerintem az gázabb, amikor valaki azt rakja fel, hogy mit vacsorázik, vagy a csücsörítős, pucsítós képek, élőbe meg meg se ismered mert köszönőviszonyba sincs a fotóval...

De a kedvencem az, amikor a szomszéd felteszi, hogy milyen nagy lamourba vannak, aztán 10 perc múlva hallom, hogy egymás anyját szidják ordítva...

2022. ápr. 19. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!