Csak szerintem fura amikor megosztja valaki az ultrahang fotóját a neten?
Engem sokkal inkabb fusztral mikor napi szinten a mindentol is maszatos gyereket kell neznem,vagy "ugyanazt" a kepet 5 fele szogbol. Megertem,hogy aranyos,de a maszatos arc minden szamomra, csak nem gusztusos es nem az internetre valo. Ezeknek az a legrosszabb mikor felkoszontik a gyereket q facebookon,holott meg csak beszelni sem tud a gyerek.
En is torlom vagy kikovetem ezeket az embereket es szandekosan nem osztok meg semmit,mert ahogy en sem, ugy mas sem kivancsi a piszkos,maszatos,nyalcsorgatos gyerekemre.
Nekem is van egy 6 honapos kislanyom,de eddig egy kepet osztottam meg rola storyban,de az is kulturalt volt. Senkinek semmi koze hozza, ott van a csaladi csoport,pont erre valo.
#3 Sajnos nem az, de gondolom nem csak életem problémájáról tehetek fel itt kérdést.🙂
#2 Jajj, igen a felköszöntések is az agyamra mennek. Mi játszódik le ilyenkor a fejekben vajon? A maszatos gyerekről képet kirakni, pedig ezeknél is gázabb.
Semmi bizarrt nem érzek benne. Sose gondoltam úgy ismerősöm uh képére, mint a méhe belsejére. Szerintem az a bizarr, aki erre asszociál.
Nekem ez egy olyan dolog, hogy ilyen módon szeretnék megosztani az örömüket. Nem látok bele többet és pláne nem gondolom túl..
2-es vagyok.
Fogalmam sincs,de kozben eszembe jutott,hogy ezeknel meg az a legrosszabb mikor az anyuka magarol is napi szinten pakolja ki a kepeket es a ferjrol,hogy epp mit csinalnak. Nekem konkretan van egy ilyen ismerosom es szerintem nem is tudja,de a ferje mindenkinek pletykal,hogy az agyban is konyorogni kell,hogy a gyerekkel foglalkozzon vagy csak egy tanyert kivigyen,de a facebook,na az tele van a boldogsagukkal.
Viszont szamomra a legmegdobbentobb az ugye a maszatos gyerekek egyike volt,ahol minden kepen latszodott,hogy nem eleg hogy a szaja keze tiszta csoki es kosz,de a ruhaja is koszos volt es a kornyezet amiben voltak mikor a kepek keszultek,putri. Nem szegenyseg,hanem putri,igyenytelenseg,de persze az o facebookja is tele volt a gyerekrol es a magarol keszult fotokkal.
Mindenki olyan fotót oszt meg, amilyet akar. Ha nem tetszik, görgess tovább!
Szerintem az gázabb, amikor valaki azt rakja fel, hogy mit vacsorázik, vagy a csücsörítős, pucsítós képek, élőbe meg meg se ismered mert köszönőviszonyba sincs a fotóval...
De a kedvencem az, amikor a szomszéd felteszi, hogy milyen nagy lamourba vannak, aztán 10 perc múlva hallom, hogy egymás anyját szidják ordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!