Jogosan bánt ez az egész?
(#6 vagyok, de a 10-es választ nem én írtam.)
11-re:
Erre nem lehet egyszerű magyarázatot adni, mert órákon át kellene beszélned arról, hogy mi miért alakult így a te házasságodban.
Egy kicsit számolgattam: ha 22 éve együtt vagytok és 12 éves a gyereketek (és gondolom nem tegnap váltatok el), akkor a kapcsolatotokban sokára jött a gyerek: több, mint 10 év után. Ennek megint ezerféle oka lehetett:
a) Orvosi okok, amik esetleg éveken át tartó, testet-lelket-házasságot próbára tevő kezelésekhez vezettek, vagy egyáltalán az idegőrlő várakozás, ami szintén nagyon rossz.
b) Az egyik fél (általában a férfi) húzza-halogatja a gyerekvállalást, és a végén is inkább csak a felesége kedvéért egyezik bele, tehát nem belső meggyőződésből.
c) Egyéb okok, pl. lakhatási probléma, valamelyik fél szüleivel való együttélés, spórolás ezerrel, miközben fiatal házasokként élveznétek az életet.
Szóval elképzelhető, hogy a házasságotok "belső tartaléka" eléggé kimerült, mire a kisfiatok megszületett. De ez is csak egy tipp, lehet, hogy egész máshol kell keresni a magyarázatot.
Ráadásul a volt férjed verzióját is hallani kéne ugyanerről.
Most már tényleg csak annyit tehetsz, hogy örülsz annak, ha bármi jót kap a fiad az apjától. És lehet, hogy sosem fogod megfejteni, most miért másmilyen, mint mikor veled volt.
Elhiszem hogy ezt nagyon rossz megélni de neked és a gyermekednek is az a legjobb6ha semlegessé válik a volt férjed viselkedése ha csak nem kárt okoz. Ezen tényleg kár rugózni csak magadat hergeled.. Nem vagy még túl rajta.
Inkább le kellene zárni magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!